بهترین کباب سلطانی در کرج

کباب غذایی که است تهیه آن نیازمند تبحر خاصی است کباب‌ها انواع مختلفی دارند که یکی از آنها کباب سلطانی است که در بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب طبخ می شود. در واقع ترکیب دو کباب متفاوت یعنی کباب برگ و کوبیده یک کباب لذیذ و خوشمزه و متفاوت به نام کباب سلطانی را خلق کرده است این غذای بی نظیر و خارق العاده مطابق با سلیقه و ذائقه اکثر ایرانیان و حتی افراد خارجی است و بی شک هیچ فرد ایرانی نیست که از صرف این وعده غذایی خوشمزه پشیمان باشد پس بهترین کباب سلطانی در کرج را از دست ندهید.کبابی سلطانی یکی ازلذیذترین کباب های ایرانی  می باشد که در بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب طبخ می گردد.
553

طرز تهیه کباب سلطانی در کرج

طرز تهیه کباتب سلطانی توسط بهترین سرآشپز ها انجام می شود.معمولا طرز تهیه یکی است اما خیلی اندازه دقیق مواد اولیه و استفاده از ادویه های مناسب در طعم کباب تاثیر گذار است.برای تهیه کباب سلطانی می توانید از این شیوه استفاده نمایید.
ابتدا باید برای تهیه این کباب مواد مرینت را آماده کنید. پیاز ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. خلالی کردن پیازها باعث می شود موقع کباب زدن به راحتی از کباب جدا شود و نباید پیاز را در کباب ها رنده کرد زیرا به گوشت چسبیده و در هنگام کباب کردن می سوزد و غذا ظاهر بدی پیدا می کند.گوشت ها را به صورت سطج صاف قبضه کنید و با پشت چاقو ضربه های پی در پی بزنید به طوری که گوشت پاره نشود. سپس به گوشت روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و آب لیموترش اضافه کنید و مجدد برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا مزه دار شود.

کباب سلطانی شاندیز در کرج

کباب سلطانی یکی از غذایی‌ها است که تهیه آن باید با نهایت دقت و حوصله و مهارت صورت گیرد زیرا در غیر اینصورت طعم اصلی و دلچسب آن را آنطور که باید تجربه نخواهید کرد ضمن رعایت دقت و حوصله در طبخ کباب سلطانی بایستی از مرغوب بودن و تازگی گوشت تهیه شده نیز اطمینان حاصل کرد چرا که این دو عامل در سرو بهترین کباب سلطانی در کرج موثر هستند.

کباب سلطانی ارزان در کرج

بهترین کباب سلطانی در کرج همراه با انواع ترشی‌ها و ماست و دوغ و سبزی و مهم‌ترین مکمل آن یعنی برنج سرو می‌شود تا طعمی بی نظیر را خلق کند و شما را از انتخابتان پشیمان نسازد از آنجایی که اندازه کباب‌های سلطانی بزرگ‌تر از کباب‌های معمولی است کمتر کسی می‌تواند یک پرس را به تنهایی میل کند پس دغدغه قیمت را از خود دور کنید چرا که با پرداخت هزینه یک پرس غذا دو پرس کباب سلطانی خواهید داشت.

طبخ کباب سلطانی در کرج

در طبخ کباب سلطانی اگر عامل حوصله و دقت به درستی رعایت نشوند و یا فراموش شوند کباب سلطانی شما خشک خواهد بود و آبدار بودن خود را از دست خواهد داد زیرا برای اینکه فرایند طبخ سریع‌تر صورت گیرد به شعله زیاد آتش نیاز است و شعله زیاد آتش منجر به پخت سطح بیرونی کباب و خام ماندن سطح داخلی آن می‌شود اما بهترین کباب سلطانی در کرج با پخت این کباب با نهایت دقت و حوصله کبابی آبدار را برای شما مشتریان عزیز تدارک دیده است.

تاریخچه کباب سلطانی

کباب سلطانی همانطور که از نام آن پیداست مناسب سلطان یا در واقع کسی است که بسیار به غذای خود اهمیت می‌دهد و خواهان حجم بیشتری از غذای دلخواه خود است که کباب سلطانی این خواسته را برآورده کرده شما می‌توانید سلطنت خود در چشیدن انواع غذاها و به ویژه کباب‌ها را با صرف بهترین کباب سلطانی کرج تکمیل کنید.

طرز پخت کباب سلطانی

علت نامگذاری کباب سلطانی به این نام از این جهت است که طرز پخت و تهیه این کباب در زمان سلطنت شخص ناصرالدین شاه وارد ایران شده و طبخ آن در ابتدا تنها مختص به مطبخ و آشپزخانه دربار بوده است.شما با انتخاب کباب سلطانی می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید و طعم کباب کوبیده و کباب برگ را همزمان بچشید و از آن لذت ببرید البته توجه داشته باشید که کدام رستوران و آشپز را برای صرف این غذا انتخاب می‌کنید بهترین کباب سلطانی در کرج در انتظار شماست.