رستوران بهداشتی در کرج

ممکن است شما به خاطر عشق به غذا وارد حرفه رستوران داری شده باشید. اما شاید آنقدری که عاشق طبخ یا سرو غذا هستید، علاقه ای به اموری مثل تمیز کردن رستوران نداشته باشید.اماباید بدانید که رستوران ها جزء مکان های مستعد آلودگی هستند و باید به طور مرتب و با روش های اصولی تمیز و ضدعفونی شوند. شاید تنها چیزی که در حال حاضر به طور قطع می دانید این باشد که، کارکنان رستوران موظف به شستن مکرر دست هایشان هستند و یا مشتریان و کارکنانی که بیمارند نباید به رستوران وارد شوند.
بهترین رستوران در کرج 
رستوران بهداشتی در کرج

وسایل و مواد تمیز کننده ضروری در هر رستوران

•    پاک کننده سطوح و شیشه
•    محلول ضد عفونی کننده
•    دستمال پاک کننده
•    جارو
•    زمین شوی و سطل حاوی آب داغ و صابون
•    جاروی برقی برای تمیز کردن جاهای دور از دسترس
•    تمیز کننده دستشویی و توالت شوی
•    دستمال توالت، حوله کاغذی و دستمال یکبار مصرف

مناطقی که مدام باید تمیز شوند کدامند؟

سطوحی که مدام توسط مشتریان و کارمندان لمس می شوند مانند؛ دستگیره در، کلید و پریز، نرده، صندلی و سطح میز باید به طور مرتب و با مواد ضد عفونی کننده قوی پاک شوند. بهتر است یک نفر را مسئول انجام این کار کنید.مواردی که به طور مشترک بین مشتریان استفاده می شود (مثل بطری های سس) را بعد از استفاده هر مشتری تمیز کنید. درصورت امکان فقط در مواقعی که مشتری نیاز به این موارد دارد آنها را روی میز قرار دهید.میزها را به طور مرتب چک کنید و از تمیز بودن خود میز، رومیزی، ظروف، دستمال و نمک و فلفل روی آنها اطمینان حاصل کنید.درب و پنجره ها را به طور مرتب تمیز کنید، چرا که این مکان ها جای خوبی برای جمع شدن چربی و گرد و خاک و در نتیجه جذب میکروب و ویروس هستند.محیط دستشویی و توالت را به منظور اطمینان از تمیز بودن آنها به طور مرتب بررسی کنید.

مراقبت از پوست دست کارکنان


هیچ‌چیز مانند زخم روی دست برای کارکنان رستوران‌ها ناخوشایند نیست. علاوه با ظاهر نه‌چندان مناسب آن این زخم‌ها باعث می‌شود که مواد ضدعفونی‌کننده و ویروس‌ها از طریق زخم پوستی وارد بدن شوند. در انجام فرآیند تمیز کردن رستوران بهتر است مراقب دستان و پوست خود نیز باشید. استفاده از صابون‌های دارای گلیسیرین و همچنین مرطوب‌کننده ها می‌تواند به‌خوبی این مشکل را برطرف کند. دستان تمیز و سالم شما به‌راحتی باعث افزایش مشتری رستوران و افزایش فروش رستوران می‌شود.

عدم استفاده از خشک کن برقی


خشک‌کن‌های برقی به دلیل استفاده از جریان هوای گرم برای خشک‌کردن دست‌ها می‌توانند باعث پخش شدن ویروس‌ها و میکروب‌ها در سطح هوا و اطراف اتاق کنند. اگر در شرایط عادی باشید این موارد مشکلی ایجاد نمی‌کند اما در زمان شیوع ویروس کرونا اصلاً و ابداً نباید از خشک‌کن‌های برقی استفاده کنید و همچنین مهم‌ترین نکته در فرایند تمیز کردن رستوران این است که به‌هیچ‌عنوان از مواد ضدعفونی‌کننده به‌جای صابون استفاده نکنید.