- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- رستوران خوب در شهر کرج
رستوران خوب در شهر کرج
از گذشته تا به امروز چنین رسم است که برای تفریح و پیکنیک به دل طبیعت برویم و در فضای باز از خوردن غذای خود لذت ببریم. رفتن به پیکنیک میتواند بسیار جذاب باشد؛ اما میلکردن غذا در رستوران هم حس خوبی به ما میدهد. به همین خاطر رستورانها شروع به فضاسازی کردند و رستورانهایی با فضای باز به وجود آمدند. این رستورانها انواع مختلفی دارند؛ برخی از آنها داخل حیاط یک ساختمان قدیمی بنا شدهاند، برخی دیگر در حاشیه تهران حضور دارند و برخی دیگر در تراس یا روف گاردن یک برج مرتفع واقع شدهاند. به هر صورت صرف غذا در چنین فضایی میتواند بسیار لذتبخش باشد.
بهترین رستوران در کرج رستوران شاندیز با ارائه کیفیت بالای غذا در خدمت مشتریان عزیز می باشد.
غذای با کیفیت
مهمترین اصل و اساسی ترین ویژگی های یک رستوران خوب ارائه غذای با کیفیت بالا می باشد.مردم زمانی که به رستوران می روند انتظار یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم و بهداشتی را دارند که خوب طبخ شده باشد و استانداردهای لازم در طبخ و سرو آن به کار رفته باشد و مطابق با ذائقه و سلیقه آنها فراهم شده باشد. ظاهر غذا از نظر اندازه , رنگ و بو و طراوت و تازگی بسیار مهم و موثر است و باید بدانید که یک غذای مانده طعم و عطر خود را حفظ نخواهد کرد. اگر می خواهید همیشه به یاد مشتری بمانید و معروف و دوست داشتنی شوید باید روی کیفیت غذای خود خوب کار کنید و هیچ موقع غذای بی کیفیت به مشتری خود ارائه ندهید زیرا حتی یک نکته منفی کوچک نیز می تواند تا ابد در ذهن مشتری باقی بماند و از صرف غذا در نوبت های بعدی در رستوران شما خودداری نماید.
غذای سنتی
تنوع غذاهای سنتی ایران به 700 نوع مختلف میرسد این در حالی است که بیشتر رستورانها تنها چند نوع غذا آنهم از نوع روتین و همیشگی سرو میکنند. این مسئله از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلامشده است که رستورانهای ایرانی باید رژیم غذایی خود را تغییر دهند چیزی که کمتر شاهد آن هستیم. این در حالی است که غذا میتواند عامل مهمی برای جلب نظر توریستها و گردشگران خارجی به کشور ما باشد. ما شهرهای زیبای تاریخی بسیار زیادی داریم که از نظر تمدن , فرهنگ و دیگر جاذبههای گردشگری در تمامی دنیا کمنظیر هستند.این شهرها همچنین غذاهای سنتی بسیار خوشطعم و خوشمزهای دارند که از نظر سلامت نیز در جایگاه بالایی قرار دارند بنابراین چرا ما نباید این غذاهای خوشمزه رنگین را در منوی غذایی رستوران خود جای دهیم.
انواع خورشها و دیگر غذاهای محلی که میتواند حیرت مسافران خارجی را برانگیزد. زیرا همیشه چشیدن غذاهای جدید و متنوع و البته خوشمزه در طول سفر برای همه ما جذاب و هیجانانگیز است. ترکیب چندین ماده غذایی مختلف که هرکدام ویژگیهای خاص خود را دارند پایه اصلی غذاهای سنتی است. طب سنتی ایرانی به همنشینی مواد غذایی مختلف در کنار هم اهمیت زیادی میدهد. برای مثال اگر مواد اولیه یک غذا سرد است استفاده از یک ماده غذایی گرم داخل آن باعث میشود تا از سردی غذا کم شود. بنابراین خوردن آن برای افراد سردمزاج مشکلی ایجاد نمیکند.