بهترین باقالی پلو در کرج

باقالی‌ پلو با ماهیچه از غذاهای محبوب ایرانی است و به همین دلیل این غذا گل سرسبد بیشتر مراسم و میهمانی‌های ماایرانی‌هاست.باقالی پلو با گوشت یکی از بهترین غذاهای این رستوران می باشد که شاندیز کرج جز بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب می باشد که افراد زیادی را به سفارش این غذای دلچسب ترغیب می کند
می‌توان گفت که باقالی‌ پلو با ماهیچه از آن دسته غذاهایی است که به دلیل محبوبیت زیادش بیشتر خانم‌های خانه‌دار خود را در پخت آن بهترین و صاحب‌ سبک می‌دانند؛ با این حال این غذا از محبوب‌ترین غذاها در رستوران‌ها هم هست. ما در رستوران شاندیز کرج با ارائه بهترین باقالی پلو با گوشت اعلا در کرج یکی از بهترین رستوران ها در طبخ صحیح این نوع غذا می باشیم برای سفارش باقالی پلو در کرج با ما در رستوارن شاندیز کرج همراه باشید.
 
بهترین باقالی پلو در کرج

بهترین رستوران در کرج 

بهترین رستوران کرج یکی از بهترین و با کیفیت ترین رستوران ها می باشد که علاوه بر اینکه از مواد اولیه با کیفیت در آن استفاده می شود، رفتار پرسنل و نظم و سرعت غذا حرف اول را می زند.در رستوران شاندیز کرج یکی از بهترین و و با کیفیت ترین غذا ها با برنج های 100 درصد ایرانی فراهم می کند که از نظر طعم و مزه و کیفیت غذا در کمتر رستورانی ان را می توانید امتحان کنید.
پخت باقالی پلو با ماهیچه یکی از بهترین و لذیذ ترین غذا می باشد که بیشتر مشتریان از این غذا بیشتر غذاهای دیگر استقبال می کنند.این غذا با نام غذای هفت رنگ معروف کرد زیرا با ترکیب هر کدام از رنگ ها در این پلو می توانید زیبایی نقش و نگار این غذا را قبل از میل کردن حس کنید.


طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت با طعم منحصربه‌فرد و بی‌نظیرش حتی موردتوجه توریست‌ها نیز واقع‌شده و امروزه در اکثر هتل‌های توریستی نیز سرو می‌شود. برای طبخ این غذای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کرد که به‌طورمعمول گوشت گوسفندی به علت ترد و نرم بودن پیشنهاد اول است. لازم به ذکر است که گرفتن چربی اضافی گوشت به سالم بودن غذا کمک می‌کند. برای طبخ این غذای بی‌نظیر اغلب گوشت ماهیچه را به همراه پیاز ،ادویه و کمی زعفران طعم دار کرده و برای چند ساعت می‌گذارند تا بپزد. سپس باقالاها را در آب جوش ریخته و بعد از گذشت 5 دقیقه برنج را به آن اضافه می‌کنند، بعد از این که دانه‌های برنج باز شد، آن را آبکش کرده و سپس زمان ریختن برنج در قابلمه شوید خشک یا تازه را لابه‌لای برنج می‌ریزند، درنهایت نیز ماهیچه پخته‌شده را کنار برنج سرو می‌کنند. اما این مراحل در برخی رستوران ها متفاوت است ما در رستوران شاندیز با اضافه نمودن ادویه هایی خاص و طرز پخت جادویی باقالی پلو با گوشت را با طعمی جدید و لذیذ تر خدمت شما مشتریان عزیز ارائه می کنیم فقط کافیست یکبار مزه آن را امتحان کنید تا مشتری دائمی ما در رستوران شاندیز کرج شوید.

قیمت باقالی پلو در کرج

همانطور که می دانید باقالی پلو در رستوران شاندیز از برنج اعلا ایرانی پخت می شود و تمامی گوشت های پخت شده کشتار روز بوده و از بهترین کشتارگاه ها تهیه می شود از همین رو قیمت بسیار دارای نوسان می باشد اما می توان گفت خیالتان از بابت کیفیت باقالی پلو با گوشت در این مجموعه راحت باشد زیرا هیچ کجای کرج نمی توانید مانند این غذا را بیابید.برای مطلع شدن از قیمت فعلی منوی این غذا می توانید با مدیریت و کارشناسان طبخ غذا تماس حاصل فرمایید تا  درباره قیمت و کیفیت غذا به شما شرح دهند.