بهترین رستوران | رستوران شاندیز در کرج
بهترین رستوران در کرج
هدف ما در این مجموعه ارائه ی غذاهایی با کیفیت بسیار بالا با طعمی متفاوت از آنچه پیش از این تجربه نموده اید در محیطی دلنشین بهمراه میزبانی درخور شأن شما سروران است. مایه افتخار ماست بدانید که در تهیه غذاهای رستوان به هیچ عنوان از هرگونه فرآورده گوشتی (گوشت ، مرغ ، گوسا ...
|
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
املت سوسیس و قارچ
کاناپ نیمرو
نان تخم مرغ
میکس تخم مرغ و گوجه فرنگی
کوفته تخم مرغ
سفیده تخم مرغ مصرف کنم یا تخم مرغ کامل؟
سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است و کالری، چربی و کلسترول کمی دارد که آن را به یک ماده غذایی خوب برای کاهش وزن تبدیل می کند.
...
|
قلیه سیب و بِه صفویه - آموزش اشپزی
مواد لازم قلیه سیب و بِه صفویه
دارچین یک قاشق چایخوری
محلول زعفران دم شده کمی
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آلو خیس شده به میزان دلخواه
گوشت خورشی به میزان دلخواه
&n ...
|
کلم پلو شیرازی - آموزش اشپزی
کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشه مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … ولی لذیذترین حالت کلم پلو به نظر من کلم پلو شیرازیه که با سبزیهای معطر درست میشه کافیه فقط یک دفعه عطر سبزیای این پلو مخلوط خوشمزه وقتی داره دم میکشه، توی خونه بپیچه تا دیگه دور کلم پلوهای قبلی رو خط بکشین و از این به ...
|
قیمه نثار - آموزش اشپزی
قیمه نثار یک غذای مجلسی قزوینی است که مخصوصاً برای مهمانی های رسمی فوق العاده است. برخلاف خود قیمه، قیمه نثار یک غذای پلویی است. این پلو بسیار خوشمزه با موادی عالی از جمله خلال پسته و بادام و زرشک فراوان تهیه میشود. استفاده از خلال پرتقال هم میتواند به قیمه نثار طعمی عالی بدهد. علاوه بر این قیمه نث ...
|
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگور تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه می کنند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استان های آذ ...
|
فسنجان - آموزش اشپزی
فسنجان به دلیل گردو موجود در مواد تشکیل دهنده اش داری خواص بسیاری است. این خورشت محبوب داری مقادیر بالایی آهن می باشد که علاوه بر برطرف کردن نیاز غذایی و ایجاد لذت در طعم بسیار مقوی نیز می باشد. طبع مزاجی این خورشت گرم می باشد و بسیار مناسب برای صرف شام در فصول سرد سال می باشد. محبوب ترین نوع فسنجا ...
|
آبگوشت - آموزش اشپزی
تنها نکته مهم در طبخ آبگوشت دادن زمان کافی برای پختن آرام آرام آن می باشد. بعلاوه استفاده از مواد اولیه مرغوب مثل گوشت گوسفندی چرب، طعم و مزه آن را لذیذ می کند.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی (مخلوط گوشت و استخوان)
۵۰ الی ۱۰۰ گرم دنبه (چربی گوسفند) ...
|
مرغ ترش - آموزش اشپزی
برای طبخ خورشت مرغ ترش استفاده از سبزی های معطر شمالی بسیار تاثیر گذار است. پیشنهاد می شود از سبزی های تازه محلی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی:
۲ عدد سینه مرغ
۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
۱/۲ پیمانه گردو ...
|
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
در ترکیب اصلی این آش چغندر و حبوبات استفاده می شود. به دلیل شباهت زبانی و طریقه زندگی شمال و شمال غرب کشور این آش در بین این شهر ها محبوبیت دارد. البته هر شهر روش متفاوتی برای پخت این آش دارد.
نحوه پخت آش ترش مازندرانی
آش ترش از غذاهای سنتی مازندرانی می باشد که معمولا در شب چهارشنبه سور ...
|
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
زیتون پروده را میتوانید به صورت آماده از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید. اگر تمایل به درست کردن آن با روش عالی دارید لطفا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
مواد لازم زیتون پرورده ( به اندازه یک کیلوگرم)
زیتون بی هسته
رب انار یک قاشق غذا خوری
مغز گردو 300 گرم
آب انار نصف استکان
...
|
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
میتوانید در جشن ها و مهمانی ها لازانیا سرو کنید. تهیه آن بسیار راحت است و حتی میتوانید آن را به صورت نیمه آماده در فریزر نگهداری کنید. در تهیه لازانیا می توانید از سس بشامل استفاده کنید. بسته به ذائغه شما می توانید برای سبک تر شدن سس بشامل را حذف کنید.
مواد لازم سس بشامل
شیر ۱ لیوان
...
|