نمایندگی شاندیز مشهد در عظیمیه | رستوران شاندیز در کرج
نمایندگی شاندیز در البرز (عظیمیه )
آدرس : كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
تلفن : 32568300-026
026-32568400
...
|
منو شاندیز کرج | رستوران شاندیز عظیمیه | غذای رستوران شاندیز البرز
منو شاندیز در کرج
قیمت غذاهای شاندیز
منو اصلی شاندیز
شیشلیک شاندیز
870000 تومان
فیله شاندیز
870000 تومان
برگ شاندیز
870000 تومان
ماهیچه شاندیز
870000 تومان
گوشت مخصوص
870000 توم ...
|
رستوران شاندیز عظیمیه | شانديز عظيميه كرج
رستوران شاندیز عظیمیه
رستوران شاندیز عظیمیه کرج اولین و تنها نمایندگی رستوران شاندیز مشهد در استان البرز با غذا های با کیفیت و استفاده از مواد مرغوب و بهداشتی استفاده از برنج 100 درصد ایرانی برای شما و عزیزانتان محیطی شاد مفرح و آرامی را رغم خواهد زد در صورتی که میخواهید حضوری به رستوران شان ...
|
رستوران خوب در عظیمیه کرج | بهترین کباب کوبیده در کرج
رستوران خوب در عظیمیه کرج
اگر به دنبال رستوران خوب در عظیمیه کرج هستید استفاده از خدمات و فضای عالی رستوران شاندیز برای صرف یک غذای عالی می تواند بهترین گزینه باشد. همچنین شاندیز عظیمیه که تنها نمایندگی رسمی شاندیز مشهد و بهترین رستوران در کرج می باشد، با ارائه یک فضای باز و سر پوشیده برای می ...
|
قیمت غذاهای رستوران شاندیز کرج | قیمت غذاهای رستوران شاندیز البرز
قیمت غذاهای رستوران شاندیز کرج
رستوران شاندیز کرج واقع در عظیمیه چنانچه تمایل دارید از تمام قیمت ها و منوی غذای رستوران شاندیز عظیمیه با خبر شوید وارد سایت شده و یا با ما در تماس باشید : 32568400 32568300-026
لیست قیمت رستوران شاندیز البرز
قیمت غذاهای شاندیز
...
|
بهترین شیشلیک کرج | رستوران شاندیز کرج | شیشلیک شاندیز
بهترین شیشلیک کرج
بهترین رستوران در کرج
رستوران شاندیز عظیمیه با داشتن سالها تجربه و همچنین آشپزهای فوق حرفه ای در زمینه پخت کباب شیشلیک شما را برای میل کردن این غذای لذیذ و پر طرفدار ایرانی به رستوران شاندیز عظیمیه دعوت میکند.
آدرس رستوران شاندیز عظیمیه
كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی ...
|
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
مواد لازم :
سینه مرغ بی استخوان و پوست
یک عدد
روغن ذرت ( یا زیتون )
2 ق غ
رنده ی پوست لیموترش
2 عدد
آب لیمو
4 ق غ
گشنیز تازه خرد شده
2 ق غ
دانه فلفل سیاه آسیاب شده
به مقدار لازم
...
|
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
مواد لازم (4 نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم
• گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• تخم مرغ: 1 عدد
• نمک: به میزان لازم
• روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک
طرز تهیه
...
|
طرز تهیه چلو گوشت - آموزش آشپزی
مواد لازم چلوگوشت
گوشت گردن گوسفندی
۱ عدد
پیاز
۲ عدد
سیر
۲ عدد
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین
۱ عدد
برگ بو
۴ عدد
زعفران
۶ قاشق غذاخوری
زردچوبه
به میزا ...
|
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ
کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذا خوری
سیر له شده: ۱ حبه
پودر کاری : ۱قاشق غذا خوری
سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو: ۴ قاشق غذا خوری
فیله ی مرغ خورد شده: ۲عدد
نمک: به مقدار لازم
فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می ...
|
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
مواد لازم برای خوراک جگر مرغ و سبزیجات
جگر مرغ 100 گرم
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
نخود فرنگی 1/2 فنجان
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه خوراک جگر مرغ و سبزیجات
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود ، جگرهای مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و ت ...
|
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
مواد لازم :
▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری
▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم
▪ گشنیز تازه: به میزان لازم
▪ کره: یک قالب
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ روغن زیتون
● شروع پخت فیله ماهی
روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخ ...
|
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
در ترکیب اصلی این آش چغندر و حبوبات استفاده می شود. به دلیل شباهت زبانی و طریقه زندگی شمال و شمال غرب کشور این آش در بین این شهر ها محبوبیت دارد. البته هر شهر روش متفاوتی برای پخت این آش دارد.
نحوه پخت آش ترش مازندرانی
آش ترش از غذاهای سنتی مازندرانی می باشد که معمولا در شب چهارشنبه سور ...
|
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
زیتون پروده را میتوانید به صورت آماده از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید. اگر تمایل به درست کردن آن با روش عالی دارید لطفا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
مواد لازم زیتون پرورده ( به اندازه یک کیلوگرم)
زیتون بی هسته
رب انار یک قاشق غذا خوری
مغز گردو 300 گرم
آب انار نصف استکان
...
|