طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
مواد لازم جهت تهیه خورشت سیرابیج
برگ سیر : ۲ دسته
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی:
ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیرها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهت ...
|
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
مواد لازم
پیاز خرد شده ۱ عدد
کدو سبز ۱ عدد
قارچ خرد شده ۱ لیوان
هویج خرد شده نصف لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر خامه ای نرم ۲ قاشق غذاخوری
خامه نصف لیوان
ماکارونی فتوچینی ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز ...
|
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
مواد اولیه:
نخود ۲ پیمانه (خام یا کنسرو نخود پخته)
نمک به میزان لازم
سیر ۳ حبه
ارده (Tahini طحینه) ۱ پیمانه
آبلیمو حداکثر نصف لیوان
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن ...
|
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
مواد لازم
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی،یک تا دو قاشق غذاخوری
گوشت: 200 گرم
پیاز: یک عدد
آویشن(اختیاری)، یک قاشق مربا خوری
فلفل تند(اختیاری) یک عدد
گوجه فرنگی: یک تا 2 عدد
لوبیا سفید: 150 گرم
لیمو عمانی: 4 عدد
فلفل: به میزان لازم
زعفران آب ک ...
|
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
مواد اصلی:
گوشت :۴۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
سیب سبز:۴ عدد
لپه:۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی:۲ عدد
زعفران:۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین:به مقدار لازم
روغن:۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش سیب
گوشت را در تابه ای حاوی روغن ...
|
قیمه نثار - آموزش اشپزی
قیمه نثار یک غذای مجلسی قزوینی است که مخصوصاً برای مهمانی های رسمی فوق العاده است. برخلاف خود قیمه، قیمه نثار یک غذای پلویی است. این پلو بسیار خوشمزه با موادی عالی از جمله خلال پسته و بادام و زرشک فراوان تهیه میشود. استفاده از خلال پرتقال هم میتواند به قیمه نثار طعمی عالی بدهد. علاوه بر این قیمه نث ...
|