تاریخچه غذاهای ایرانی | رستوران شاندیز
تاریخچه غذاهای ایرانی
از دیر باز تهیه غذای روزانه برای ایرانیان جزء جدا نشدنی روزمره بوده. یکی از اصلی تر ین دلایل کار و تلاش و کسب درآمد برای تهیه خوراک می باشد به طوری که می توان گفت حداقل 3/1 درآمد خانوار صرف هزینه های خوارک می شود.
در گذشته زمانی که وسایل طبخ غذا مانند امروز پیشرفته ...
|
ته چین گوجه فرنگی
مواد لازم:
برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
كره ۶۰ گرم
سینه مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ ۱ عدد
ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقهای خرد ...
|