آبگوشت - آموزش اشپزی
تنها نکته مهم در طبخ آبگوشت دادن زمان کافی برای پختن آرام آرام آن می باشد. بعلاوه استفاده از مواد اولیه مرغوب مثل گوشت گوسفندی چرب، طعم و مزه آن را لذیذ می کند.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی (مخلوط گوشت و استخوان)
۵۰ الی ۱۰۰ گرم دنبه (چربی گوسفند) ...
|
مرغ ترش - آموزش اشپزی
برای طبخ خورشت مرغ ترش استفاده از سبزی های معطر شمالی بسیار تاثیر گذار است. پیشنهاد می شود از سبزی های تازه محلی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی:
۲ عدد سینه مرغ
۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
۱/۲ پیمانه گردو ...
|