زرشک پلو در بهترین رستوران در کرج

اگر مدتی است که دلتان یک شام خانوادگی در کنار عزیزانتان و در محیطی بسیار عالی می خواهد، رستوران شاندیز کرج، بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. به همراه با آشپزها، گارسون ها و مسئولینی خوش برخورد و توجه به همه ی سلایق.
پس صرف زرشک پلو عالی و خوشمزه را در رستوران بی نظیر شاندیز با طبخ از مواد غذایی درجه یک و عالی از دست ندهید.
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای پلویی و محبوب ایرانیان است. زرشک پلو مانند غذاهایی چون جوجه کباب ، کباب برگ و... به  عنوان یک غذای مجلسی نزد ایرانیان شمرده می شود.
چطور است حالا که صحبت از زرشک پلو شد، به دستور پخت این غذای خوشمزه و عالی برای 4 نفر نگاهی بیندازیم.
زرشک پلو در بهترین رستوران در کرج

مواد لازم جهت پخت زرشک پلو برای 4 نفر

برنج                            4 پیمانه
سیر                             2 حبه
پیاز                            1 عدد
زرشک                       1 پیمانه
کره                           25 گرم
سینه یا ران مرغ            4 تکه
آب لیمو                    2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی         2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه          به میزان لازم
زعفران دم کرده          به میزان لازم
شکر                         به مقدار کافی
زردچوبه و روغن          به مقدار کافی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

مرغ ها را تمیز و آماده می کنیم. سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را در یک قاشق چای خوری روغن مایع مخلوط کرده و روی مرغ ها میمالیم. مرغ های ادویه زده شده را به مدت 15 الی 30 دقیه کنار گذاشته تا حسابی طعم بگیرند. سپس روی روغن در حرارت قرار می دهیم تا کاملا سرخ شوند. هر تکه مرغ باید حدود 7 الی 10 دقیقه روی تابه سرخ شوند و به رنگ طلایی دربیایند. حالا در یک قابلمه مناسب، پیاز خرد شده به صورت نگینی و سیر خرد شده را در روغن سرخ می کنیم.  وقتی رنگ سیر و پیاز شفاف شد، ادویه ها و نمک را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم. هنگامی که رب گوجه فرنگی به خوبی در ادویه و نمک سرخ شد، تکه های مرغ ادویه زده شده را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد دو سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم به اندازه ای که 2 بند انگشت روی سطح مرغ ها را آب بپوشاند. با اضافه کردن آبلیمو، به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حدود 10 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، زعفران دم کرده را به مرغ ها اضافه می کنیم. در این بین کمی زرشک تمیز و شسته شده را در مقداری کره، کمی تفت می دهیم و در همان حال شکر را هم به زرشک ها اضافه می کنیم. در مرحله آخر یک قاشق زعفران دم کرده را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه تفت می دهیم . برنج را می توان به صورت آبکشی دم گذاشته و حالا برنج آماده شده را هم برای سرو  آماده می کنیم. مرغ را هم می توان هنگام سرو به همراه سس مخصوص آن در کنار یا در ظرفی به طور جداگانه کنار برنج سرو کنید.