طرز تهیه سیر قلیه

طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
یکی از مهمترین مواد این غذا همان طور که گفته شد سیر است. سیر گیاهی است علفی به طول ۴۰ سانتیمتر که قسمت زیرین آن متورم است و از ۵ تا ۱۲ قطعه تشکیل شده است و در یک غشای چند برگی نازک محصور شده اند. سیر دارای تاریخچه زیبایی است از بزرگان مصر که آن را مقدس می شمرده و یک پر آن را در بلندترین مکان هر ...
خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
مواد لازم خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ     لپه: ۱و ½ پیمانه     برگ سیر: ۶ پیمانه (برگ سیر بعد از سرخ شدن نصف می‌شود پس در استفاده از آن دست و دلباز باشید)     پیاز: ۲ عدد     تخم‌مرغ: ۵ عدد     مرغ ...