- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- رستوران غذای ارگانیک
رستوران غذای ارگانیک
رستوران غذای ارگانیک طی چند دهه غذاهای مختلفی را به مشتریان ارائه می دهد . رستوران شاندیز کرج به عنوان
بهترین رستوران کرج با ارائه بهترین غذاهای ارگانیک با کیفیت عالی برتری خود را نسبت به دیگر رستوران ها نشان داده است .
این رستوران با تولید و تهیه مواد غذایی ارگانیک بدون کود های شیمیایی و یا دستکاری های ژنتیکی و افزودنی های مضر غذایی سالم را به مشتریان خود ارائه داده است .
غذاها و نوشیدنی های رستوران شاندیز با مواد سالم و تازه آماده شده و مناسب مصرف کسانی است که زندگی پر مشغله ی دنیای امروز فرصت تهیه غذای مناسب را ندارند .
غذای ارگانیک
غذاهای ارگانیک دارای ویژگی های متفاوتی است که ب ادیگر غذا ها متمایز می شود .
خوردن غذاهای سالم برای انسان ها ضروری است و برای زندگی سالم این نوع غذا ها لازم و ضروری می باشد .
خیلی از مردم توضیح درستی از این نوع محصول ندارند و به طور کلی می توان گفت این محصولات در مرحله رشد هیچ گونه دستکاری هورمونی و یا کود های شیمیایی استفاده نشده و محصول طبق رشد طبیعی خود ، دارای مراحل کاشت ، داشت و برداشت می باشد .
درباره غذای ارگانیک
غذاهای ارگانیک خصوصیات ویژه خود را دارند که یکی از این ویژگی ها طبیعی بودن آن ها است .
به دلیل نوع رشد محصول و شیوه ی تهیه آن ، درست کردن غذا با مواد ارگانیک طعمی خاص و دلپسند دارد و ثابت شده در طولانی مدت استفاده از غذاهای صنعتی آسیب های بسیاری به بدن ما وارد می کند .
بسیاری از بیماری هایی که امروزه شیوع پیدا کرده مانند دیابت فشار خون و بیماری های قلبی به دلیل استفاده از غذاهای صنعتی و نا سالم می باشد .
با استفاده از غذاهای سالم و ارگانیک سلامت بدنمان را در طولانی مدت حفظ خواهیم کرد .
مواد غذای ارگانیک
مواد غذایی ارگانیک به تازگی به تولید گسترده توسط کشاورزان رسیده و این مواد به دلیل طبیعی بودن خوشمزه تر و ترد تر می باشد .
این مواد بدون دخالت و بصورا سنتی تولید می شود .
تولید این مواد در کشور های توسعه یافته رشد روز افزونی داشته و اما به دلیل نیاز به کود های طبیعی ، تولید این محصولات بسیار کند بوده و تولید زیاد و انبوه آن با مشکل مواجه شده است .
تولید غذای ارگانیک
تولید غذای ارگانیک در برخی از کشور ها از اهمیت بالایی برخوردار است به گونه ای که اکثر فروشگاه ها محصولات خود را با برچسب های مخصوص به دو دسته ارگانیک و غیر ارگانیک تقسیم می کنند .
در آغاز مصرف این نوع محصولات فقط به صورت سنتی در بازار های محلی توسط روستاییان انجام می شد .
اما رفته رفته با افزایش دانش و توجه به تفاوت های سلامتی بین روستایی ها و شهری ها به معجزه ی استفاده از غذای ارگانیک در سلامت بدن در طولانی مدت پی برده شد و به طور گسترده در تمامی نقاط کشور این محصولات به تولید و استفاده رسید .