شیشلیک بره 

رستوران شاندیز ، بهترین رستوران در کرج، واقع در منطقه عظیمیه کرج است و به حق می توان خوشمره ترین و لذیذترین کباب ها از جمله شیشلیک بره را ارائه می دهد. منوی این رستوران شامل انواع غذاهای کلاسیک، سنتی، انواع کباب ها به همراه انواع نوشیدنی ها، سوپ ها و دسرها می باشد. 
 

شیشلیک بره 

کباب شیشلیک بره

شیش به معنی سیخ است و لیک احتمالا  بعد از آن می‌آید تا چیزهای متصل به آن را نشان دهد. در کل شیشلیک (کباب چسبیده به سیخ ) معنا می‌دهد. شیشلیک یک کباب محبوب در ایران، آذربایجان و روسیه است. در ایران تقریباً در منوی هر رستوران کلاسیکی می‌توانید این غذای خوشمزه را پیدا کنید. معمولاً در طرز تهیه شیشلیک از گوشت بره یا گوسفند استفاده می‌شود، به همین خاطر از گران ترین غذای رستوران‌ها محسوب می‌شود.

کباب شیشلیک

کباب شیشلیک بره، نوعی کباب است که سرآشپزهای ایرانی با دنده بره آن را درست می‌کنند. گاهی با چسباندن یک لایه بره و قسمتی از چربی چسبیده به گوشت، انواع دیگری از شیشلیک را نیز تهیه می‌کنند. در برخی مناطق مانند آذربایجان لزوما  از دنده استفاده نمی‌کنند. از هر قسمتی از بره می‌توانند این کباب خوشمزه را تهیه کنند. اما در دیگر شهرهای ایران معمولا این غذا را با گوشت گوسفندی درست می‌کنند.
مواد اولیه اصلی شیشلیک، دنده بره است. شما باید در لیست، چهار دنده برای هر نفر آماده کنید. بهتر است برنج هم پخته باشید و کباب را با چلو سرو کنید. در ضمن بهتر است برای درست کردن این کباب سیخ‌های پهن داشته باشید. اگر سیخ پهن ندارید می‌توانید از دو سیخ باریک استفاده کنید. همچنین برای مرینیت کردن گوشت به موادی مانند پیاز، روغن نباتی، زعفران، کره و برخی ادویه‌ها مانند نمک و فلفل نیز نیاز دارید.

طرز تهیه شیشلیک بره

برای پختن کباب شیشلیک ابتدا باید دنده‌ها را مزه دار کنید. برای این کار ظرفی را آماده کرده و پیازها را رنده کنید و آب پیاز را روی دنده‌ها بریزید. مقداری آب لیمو و روغن نباتی را به دنده‌ها اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده و دنده‌ها را با مواد مخلوط کنید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال نگه دارید. مرینیت کردن دنده‌ها را نرم کرده و طعم خوبی به آنها می‌دهد. با کره آب شده و زعفران سس درست کنید و سس را در حین پخت روی دنده‌ها بمالید.
ایرانی‌ها کباب شیشلیک را با چلو به عنوان غذای اصلی شام یا ناهار سرو می‌کنند. از آنجایی که این غذا معمولا در رستوران‌ها سرو می‌شود، قبل از کباب یک کاسه سوپ (معمولاً سوپ جو) به عنوان پیش غذا سرو خواهد شد. یک سالاد شیرازی، سالاد کاهو یا یک فنجان ماست مانند ماست و خیار یا ماست موسیر نیز می‌توانند از مخلفات آن باشند.

سرو کباب شیشلیک بره

در برخی از رستوران‌ها می‌توانید سیر ترشی را به عنوان غذای دیگر پیدا کنید. در کنار کباب شیشلیک از تمامی نوشیدنی‌ها اعم از آب، نوشابه، کولا پذیرایی می‌شود. با این وجود، دوغ ( نوشیدنی ماست ایرانی ) همیشه بهترین نوشیدنی برای سرو در کنار چلو کباب است. برای یک سرو شیشلیک به شما توصیه می‌کنیم بعد از چلو کباب شیشلیک، مقداری باقلوا ایرانی و چای ایرانی به عنوان دسر تهیه کنید.
رستوران شاندیز عظیمیه کرج بهترین و با کیفیت ترن غذاها  و همچنین انواع کباب ها را برای شما مهمانان گرامی سرو می کند. از جمله کباب های رستوران شاندیز کباب شیشلیک بره  است. منوی رستوران شاندیز عظیمیه کرج بسیار متنوع است و شما می توانید از منوی متنوع آن انتخاب مناسب با ذائقه خود را داشته باشید. یکی از بهترین انتخاب های شما می تواند کباب شیشلیک بره شاندیز باشد.