جوجه کباب در بهترین رستوران در کرج

جوجه‌کباب، یکی از معروفترین خوراک‌های ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب یکی از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. برای نرم و آبدار کردن جوجه، بهتر است از گوشت تازه و غیر منجمد استفاده شده و ابتدا در زعفران و سپس با اضافه کردن ادویه و سس مایونز و کمی روغن مایع به مدت ۳ ساعت همراه با پیاز خلالی خواباند، در نیم ساعت آخر آبلیمو طبیعی اضافه شود.
جوجه کباب در بهترین رستوران در کرج

پخت جوجه کباب

جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، زعفران و آبلیمو هستند.
جوجه کباب انواع پخت مختلفی نیز دارد که از مهم ترین روش های پخت جوجه کباب می توان به جوجه کباب ذغالی و جوجه کباب تابه ای اشاره کرد. جوجه کباب ذغالی بیشتر برای بیرون از منزل و جوجه کباب تابه ای بیشتر در منزل تهیه می شود.
نکته های مهم جوجه کباب
برش مرغ ها را باید طوری خرد کنید که نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه قطعه کردن مرغ ، چربی ها را از آن جدا کنید.
بهترین نوع خرد کردن پیاز برای مزه دار کردن جوجه ها این است که پیازها را خلالی خرد کنید.
برای طعم دار کردن جوجه ها ابتدا آن را با روغن مایع (نه کره) کاملا بپوشانید و بعد نمک و آبلیمو را اضافه کنید تا جوجه ها سفت نشوند.
به جای اینکه زعفران را به همه ی مواد جوجه کباب بزنید که تمامی مواد بوی زعفران و طعم اون رو بگیرند بهتره است یک ساعت در داخل زعفران دم کرده بخوابانید.

تاریخچه جوجه کباب

کباب در تاریخ و فرهنگ ایران از دیرباز جایگاه ویژه‌ای دارد. در گذشته برای تهیه کباب به جای سیخ فلزی از ترکه‌های نازک استفاده می‌کردند. کبابی که امروز در ایران طبخ می‌شود، از زمان ناصرالدین شاه قاجار به وجود آمده است. او حین بازگشت از سفر خود به شوروی، آشپزهای آن ناحیه را با خود به ایران آورد. از آن تاریخ تا به امروز انواع کباب‌ها از جمله جوجه کباب در ایران محبوبیت فراوانی به دست آورده‌اند.
کباب علاوه بر ایران در تاریخ و فرهنگ بسیاری از کشورهای دیگر دنیا نیز مطرح است. از جمله معروف‌ترین کباب‌های بین‌المللی می‌توان به کباب مغولی، کباب ترکی و کباب یونانی اشاره کرد. مایۀ مخصوص جوجه کباب در هر کشور به شکل مختلفی تهیه می‌شود. در کشورهای آمریکایی از سس باربیکیو برای طعم‌دارشدن مرغ استفاده می‌کنند.
مردم مدیترانه نیز با سسی متشکل از زیتون چرخ‌شده و فلفل دلمه‌ای به کباب‌های خود طعم ویژه‌ای می‌بخشند. در ایران جوجه کباب بیشتر با زعفران، کره، ماست و انواع ادویه‌جات تهیه می‌شود.