شیشلیک  برتر


یکی از معروف ترین غذاهایی که می توانید در بهترین رستوران در کرج، رستوران شاندیز عظیمیه،  شیشلک برتر و مخصوص این رستوران است. پس اگر اهل کباب و مخصوصا کباب شیشلیک برتر هستید در ادامه همرا ما باشید تا شما را با رستوران شاندیز عظیمیه کرج آشنا کنیم.

کباب شیشلیک


کباب شیشلیک را همه می شناسیم. یک کباب خوشمزه دوست داشتنی که حسابی هم طرفدار دارد. کباب شیشلیک یکی از کباب های خوشمزه ایرانی می باشد که متعلق به رستوران شاندیز است. به همین دلیل به شیشلیک شاندیز معروف است .در این مبحث قصد داریم تا شما را با نحوه تهیه این کباب آشنا کنیم.
 

شیشلیک  برتر


کباب شیشلیک برتر نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در رستوران شاندیز  به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.

مواد لازم جهت تهیه شیشلیک برتر

 

  • گوشت دنده گوساله یا گوسفند: ۱ کیلوگرم
  •  
  • ماست: ۱ لیوان
  •  
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  •  
  • گوجه فرنگی: ۱۰ عدد
  •  
  • آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  •  
  • روغن: ۱۰ قاشق غذاخوری
  •  
  • فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه شیشلیک برتر


برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد،  بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی می توانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید.

شیشلیک ها را پس از آماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ می باشد.

  • نکته مهم


انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای آماده سازی کباب ها ندارید میتوانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له می شود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود.

معروف ترین رستورانی که در کرج، فرصت میل کردن شیشلیک برتر را خواهید داشت، رستوران شاندیز عظیمیه کرج است. این رستوران دارای محیطی بسیار زیبا و بزرگ است و فضای آن کاملا دلنشین می باشد و با انتخاب آن می توانید در محیطی زیبا خوشمزه ترین شیشلیک برتر را میل کنید. در صورت تمایل می توانید انواع مختلف کباب های لذیذ دیگر را نیز در رستوران شاندیز عظیمیه کرج سفارش دهید.