- صفحه اصلی
- منو رستوران شاندیز
- بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب
- بهترین سینی کباب کرج
بهترین سینی کباب کرج
کباب به عنوان یکی از سالمترین و خوشمزهترین انواع خوراکیها شناخته میشود که طعمهای لذیذ و متنوع آن هوش را از سر هر کسی میبرد. اگر از عاشقهای کباب باشید مطمئنا دوست ندارید طعم هیچ کدام از انواع کباب را از دست بدهید به همین دلیل خوردن یک سینی کباب کامل به همراه دوستان و آشنایان میتواند بهترین انتخاب برای کباب خوری باشد. بسیاری از رستورانها با ارائه سینی های کباب به همراه دورچینهای متنوع سعی میکنند ذائقه مخاطبین خود را قلقلک دهند. معمولا کبابهای تشکیل دهنده سینی کبابی در رستورانهای مختلف، با هم فرق دارد اما از اصلیترین کبابهای تشکیل دهنده یک سینی کباب را میتوان شیشلیک، کباب برگ، کباب کوبیده، جوجه کباب و... دانست.
بهترین شیشلیک کرج
لذت چشیدن طعم واقعی و لذیذ یک غذای عالی، هر فردی را مجاب میکند تا همواره به دنبال بهترین رستوران و باکیفیتترین غذا باشد. این جستوجو ممکن است از طریق دوست و آشنا صورت پذیرد یا این که فرد از طریق شبکههای اجتماعی و سایتهای مختلف به دنبال بهترین غذا باشد. خواندن نظرات افراد مختلف در شبکههای اجتماعی میتواند تا حدودی کمککننده باشد اما تا خود فرد آن غذا را تست و مزه نکند نمیتواند نظر قطعی دهد. در این متن در ابتدا به چرایی محبوبیت و خوشمزه بودن این غذا میپردازیم و در ادامه اشارهای به قیمت کباب شاندیز میکنیم، در قسمت پایانی مقاله نیز به معرفی بهترین شیشلیک کرج پرداخته و دلایل این بهترین بودن را بیان خواهیم کرد.
چرا کباب شیشلیک؟
شاید بتوان عنوان خوشمزهترین کباب گوشت قرمز را به کباب شاندیز (شیشلیک) نسبت داد. وجود گوشت به همراه استخوان دنده یکی از دلایلی است که این کباب را نسبت به بقیه کبابها متفاوت کرده است. علاوه بر دنده، قرار گرفتن گوشت و چربی بهصورت لایهای در کنار هم سبب شده تا در هنگام پخت این چربی به مرور جذب قسمت اصلی یا همان راسته گوشت شود و سبب نرم شدن آن میگردد.
کباب شیشلیک چون از گوشت بره بوده بافت نرم و لذیذی دارد و همین موضوع میتواند دومین دلیل محبوبیت و پرطرفدار بودن این کباب باشد. مطمئن باشید بهترین شیشلیک کرج در رستورانی سرو میشود که علاوه بر این به نکات ظریف دیگری توجه میکند تا نهایتاً کبابی باکیفیت و بینظیر را به مشتریان خود ارائه دهد.
شیشلیکخوران حرفهای
شاید برایتان جالب باشد اما برخی از افراد نمیتوانند گوشت بدون استخوان را میل کنند و حتماً باید گوشت کبابی آنها با استخوان همراه باشد، آنها همیشه جوجهکباب بااستخوان سفارش میدهند و معمولاً کباب شیشلیک انتخاب همیشگی آنها در بین کبابهایی است که با گوشت بره تهیه میشود. البته بسیاری از افراد هم از خوردن استخوان دنده در کنار گوشت لذت میبرند و به همین دلیل است که کباب شاندیز (شیشلیک) یکی از پرطرفدارترین کبابها در ایران است.
مهمترین دلیلی که سبب محبوبیت این کباب شده نوع گوشت مورد استفاده در این نوع کباب است، گوشت راسته گوسفندی که بافت آن بهگونهای است که بهترین حس را در حین خوردن به فرد منتقل میکند. کباب شاندیز دارای تکه گوشتهای بزرگتری نسبت به بقیه کبابها است و همین امر سبب میشود تا این کباب، خشک نشود و به اصطلاح آبدارتر و نرمتر باشد. البته این مورد مستقیماً با نوع کباب شدن گوشت در ارتباط بوده و مطمئن باشید در بهترین رستوران کرج باکیفیتترین نوع پخت این کباب توسط آشپزان حرفهای صورت میپذیرد.