- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- بهترین کباب ماهیچه کرج
بهترین کباب ماهیچه کرج
برای تجربه کردن طعم واقعی کباب ماهیچه می توانید به رستوران شاندیز سر بزنید ما در اینجا به به روزترین روش های طعم دار کردن و طبخ گوشت خوشمزه ترین و لذیذترین ماهیچه ها را به شما می دهیم. می توانید با حضور گرم خود در رستوران شاندیز از طعم و اقعی کباب ماهیچه لذت ببرید. ما در
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب در شاندیز کرج منتظر خدمت رسانی به شما هستیم.
وقتی استیک، کباب یا ماهیچه یک رستوران حرفهای را میخورید، شاید با خودتان بگویید پس چرا گوشتهایی که در خانه میپزید تا این اندازه خوشمزه نیستند؟ واقعیت این است که سرآشپزها روشهای خاصی برای عمل آوری گوشت در غذا دارند که باعث طعم دار شدن آن میشود. در اینجا فوت و فنهای این سرآشپزها را به شما میگوییم.
بهترین رستوران سنتی کرج
یکی از بهترین رستوران های سنتی کرج شاندیز رستوران واقع در کرج می باشد که علاوه بر کیفیت غذا دارای بهترین پرسنل با بهترین برخورد می باشد.معمولا بهترین رستوران ها دارای بهترین طبخ غذا را دارند و باب ماهیچه یکی از آن دسته کباب ها می باشد. که به بهترین نحو طبخ می شود. نحوه مزه دار کردن کباب ها در رستوران ها متفاوت است.اما بهترین و لذیذ ترین نوع طبخ برای رستوران شاندیز واقع در شهر کرج می باشد.
فریز کردن گوشت
قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشککنید. گوشت یخ زده وقتی ذوب میشود و شیره آن خارج میشود، بسیاری از مواد غذایی همراه شیره بیرون میآید. چاره این است که قبل از آنکه گوشت را فریز کنید خوب بشویید تا بعدا بتوانید شیره آن را نیز به همراه گوشت بپزید. قبل از فریز کردن گوشت آن را مزه دار کنید. بهتر است گوشت را ۳ تا ۴ ساعت داخل کمی سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و بعد آن را فریز کنید.
اگر گوشت یا استخوان را ۴۸ ساعت در آبی که اندکی سرکه دارد خیس کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید به مدت طبخ کمتری نیاز خواهد داشت و خوشمزهتر هم خواهد شد.
طعم دار کردن گوشت
وقتی گوشت را در ترکیبی از سسها یا ادویهها قرار میدهید تا طعم دار شود، میگویند گوشت را خوابانده اید. برای آنکه خواباندن گوشت به بهترین شکل انجام شود، گوشت و چاشنی را در ظرف مناسب در بسته در بسته قرار دهید. اگر گوشت را مدتی در یخچال میگذارید چند بار آن را زیر و رو کنید. گوشت گوسفند یا گوساله را میتوانید ۲ الی ۴ ساعت در خارج از یخچال بخوابانید ولی نه مدت بیشتری. به هنگام کباب شدن چندین بار سس گوشت ( مایعی که گوشت در آن خوابانده شده) را با برس روی آن بمالید. گوشت را در حالی که در چاشنی خواباندهاید میتوانید تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
پخت گوشت
سعی کنید همیشه مقداری آب قلم به گوشت اضافه کنید تا خوشمزهتر شود. برای این کار شما میتوانید مقداری آب قلم تهیه کرده و آن را فریز کنید و هر وقت خواستید در غذایی گوشت بریزید مقداری هم آب قلم به آن اضافه کنید تا خوشمزهتر شود. سعی کنید همیشه از مقداری برگ بو استفاده کنید. برگ بو اثر بسیار زیادی در از بین بردن بوی بد گوشت و خوشمزه کردن آن دارد. برای این کار هنگام پخت گوشت مقداری برگ بو به آن اضافه کرده و بعد از پخت گوشت آنها را خارج کنید. اگر حرارت زیاد به مدت طولانی به گوشت برسد، گوشت سفت میشود. چون پروتئین در حرارت زیاد سخت میشود. پس بهتر است حرارت پخت گوشت ملایم و مدت آن زیاد باشد.
به گوشت در حال پخت آب اضافه نکنید. بهتر است در ابتدا آب گوشت را اندازه کنید تا مجبور نشوید به آن آب اضافه کنید. اضافه کردن آب به گوشت در حال پخت روی مزه آن تأثیر گذاشته و باعث میشود دیرتر بپزد. اگر متوجه شدید گوشت دیرپز است، یک قاشق شربتخوری سرکه به آب غذا اضافه کنید. همچنین قبل از پخت میتوانید گوشت را به مدت ۲ ساعت در ترکیب روغن و سرکه بخوابانید. یادتان باشد اگر هنگام پختن گوشتهای سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.
کباب کردن گوشت
حرارتی که برای کباب کردن گوشت لازم است، علاوهبر جنس گوشت و مقداری که دوست دارید کبابتان برشته یا خام باشد، به اندازه برشهای کباب هم بستگی دارد. وقتی ضخامت گوشت یک تا ۲ سانتیمتر است برای هر طرف آن باید ۳ تا ۵ دقیقه آن را روی حرارت متوسط بگذارید.
برای گوشت با ضخامت ۲ تا ۴ سانتیمتر لازم است برای هر طرف ۴ تا ۶ دقیقه زمان صرف کنید. برای ضخامتهای از این بیشتر باید گوشت را بعد از اینکه ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشتید، آن را گوشه شعله قرار دهید تا با حرارت کم مغزپخت شود.
اگر از گوشت تازه بره استفاده میکنید یا از قبل گوشت را در آبلیمو یا ماست خواباندهاید، زمان پخت کمتر میشود اما اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید باید کمی به زمان پختتان اضافه کنید. هنگام کباب کردن گوشت، مایه بیرون آمده از گوشت خوابانده را به تدریج روی گوشت بریزید تا طعم بهتری به گوشت بدهد.
نمایندگی شاندیز در البرز (عظیمیه )
آدرس : كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
قیمت کباب ماهیچه در کرج
قیمت کباب ماهیچه در کرج بسته به کیفیت گوشت و نوع طبخ آن متفاوت است.در شهر کرج می توانید بهترین و لذیذترین نوع کباب ماهیجچه را به صورت خوراک و یا به همراه برنج 100% ایرانی با بهترین عطر و طعم نوش جان کنید.با توجه به نوسانات قیمت ارز و تغییر و کیفیت مواد اولیه و قیمت گوشت در بازار، قیمت کباب ماهیچه متغیر است و شما عزیزان می توانید پرسنل و مدیراین مجموعه تماس حاصل فرمایید و از قیمت فعلی این غذای لذیذ مطلع شوید.