- صفحه اصلی
- بهترین رستوران عظیمیه کرج
- بهترین غذا در عظیمیه کرج
بهترین غذا در عظیمیه کرج
رستوران شاندیز عظیمیه کرج با کیفیت ترین انواع کباب ها و بهترین غذا در عظیمیه کرج را به مشتریان گرامی ارائه می دهد.همچنین با استفاده از مواد اولیه تازه بهترین غذا در عظیمیه کرج را داراست.در ادامه نکاتی را برای بهتر شدن رستوران بررسی می نماییم.
آدرس رستوران شاندیز کرج
كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
رزرو ستوران شاندیز
32568300-026 | 026-32568400
همیشه حق با مشتری است.
کلید موفقیت در رستوران داری یک چیز است : ” همیشه حق با مشتری است” . حتی اگر با شکایت مشتریان رستوران موافق نیستید، برای اینکه باعث شوید مشتری دوباره به رستوران شما بازگردد می بایست حق را به او بدهید. اجازه دهید صحبت های مشتری پایان بیابد. به دقت به حرف های او گوش دهید و در صورت لزوم یادداشت برداری کنید. و در پایان به او این اطمینان را بدهید که حق با اوست و شما در جهت رضایت مشتری پیگیر مشکلاتش خواهید بود. اینگونه مشتری احساس خواهد کرد که برای شما بسیار مهم است و این در افزایش وفاداری مشتریان رستوران تاثیر زیادی خواهد داشت
انتظاراتی که از کارکنان رستوران دارید به روشنی بیان کنید
از گارسون گرفته تا کارکنان آشپزخانه، همه کارکنان رستوران باید در موقعیت شغلی خود بهترین عملکرد را داشته باشند. در این بین نقش مدیریت رستوران نیز برای اعلام وظایف کاری کارکنان رستوران بسیار اهمیت دارد. قوانین مربوط به کار، ساعت کاری، حقوق و دستمزد، پاداش و مزایا، نحوه دریافت انعام و … باید در همان روزهای ابتدایی شروع کار شفاف سازی شود.
رستوران به تبلیغات نیاز دارد
یکی از مهم ترین وظایف در زمینه مدیریت رستوران، مدیریت تبلیغات رستوران است. تبلیغات رستوران دامنه گسترده ای از رسانه ها را شامل می شود. از آگهی های درج شده در روزنامه ها گرفته تا تبلیغات در رسانه ها و شبکه های اجتماعی. شبکه های اجتماعی بهترین و ارزان ترین ابزار تبلیغات رستوران است. داشتن استراتژی برای حضور قدرتمند در شبکه های اجتماعی، به خصوص اینستاگرام، برای رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فود ها و کسب و کارهای مشابه اهمیت فوق العاده ای دارد.
نظارت دقیق مدیریت رستوران بر صندوق
میزان پول نقد و فروش رستوران از روش های مختلف به مجموعه وارد و به روش های مختلف از این کسب و کار خارج می شود. این فرآیند هر روز، هر هفته و هر ماه ادامه دارد و می بایست بر مبنای روزانه و هفتگی و ماهانه این ورود و خروج محاسبه شود. اگر در امور رستوران داری از این امر غافل شده اید و یا به درستی متوجه این موضوع نشده اید، خود را در معرض خطر بزرگی قرار داده اید. از حسابدار رستوران خود بخواهید تا گزارشات منظمی را از نرم افزار حسابداری رستوران شما تهیه کند و به طور مرتب گزارش هایی را برای مدیریت رستوران ارسال نماید. گزارش صندوق فروش رستوران به مدیر رستوران کمک می کند تا با دقت بالایی فرآیند فروش، هزینه های رستوران و تعداد مشتریان را تحلیل کند و برای افزایش فروش آینده رستوران برنامه ریزی درستی انجام دهد.
منوی رستوران باید دائما به روز شود
قیمت غذاها به مرور زمان تغییر می کند و هزینه مدیریت رستوران هم عوض می شود. بنابراین نکته مهم این است که منوی رستوران و قیمت های درج شده در آن با شرایط تغییر کند تا همواره کسب و کار پر سودی داشته باشید. هنگام تغییر منوی رستوران به زیبایی و جذابیت آن نیز توجه کنید. برای طراحی یک منوی زیبا می توانید از شرکت های طراحی گرافیکی کمک بگیرید.