شیشلیک

قطعا نام رستوران شاندیز عظیمیه به عنوانبهترین رستوران در کرجرا زیاد شنیده ایم. رستوران شاندیز عظیمیه یکی از رستوران های معروف کرج است که به خاطر غذاهای ایرانی خوشمزه و باکیفیت و محیط لوکسی که دارد طرفداران بسیار زیادی دارد.  وقتی به عظیمیه می روید اگر سری به رستوران شاندیز نزنید و از کباب آن غافل شوید و طعم بی نظیر شیشلیک شاندیز عظیمیه کرج را تجربه نکنید، قطعا پشیمان خواهید شد. 

شیشلیک چیست

شیشلیک یکی از لذیذترین انواع کباب هایی است که هر کس ممکن است در طول شکم گردی های بی پایانش از طعم آن بچشد و آن را دوست بدارد. باور کنید از آنجایی که قریب به اتفاق مردم عاشق  این مدل کباب هستند، این سوال به وجود می آید که این کباب به جز طعم خوبش چه چیزهای دیگری دارد. تا به حال با این همه عشق و ارادت به کباب شیشلیک آیا شده است که بخواهید اطلاعات بیشتر از این کباب شیشلیک را  که در کدام رستوران میل نمایید، داشته باشید. مثلا این که خواستگاه این کباب کجاست و از ابتدا تا الآن چه تغییراتی داشته؟ ما امروز در گشتی که در رستوران شاندیز عظیمیه کرج داریم می خواهیم تا هر آن چه در مورد کباب شیشلیک وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم. پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مطلب  با ما همراه باشید.

شیشلیک به زبان مختلف

شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه ی گوشت که به صورت سنتی و معمول از راسته ی گوسفندهستند، درست می شود. شیشلیک به زبان ارمنیkhorovats խորոված، به زبان  ترکی آذربایجانی şişlik or tikə kabab, به زبان گرجی მწვადი mtsvadi,  به زبان روسی шашлы́к, به زبان اوکراینی шашли́к, به زبان لهستانی szaszłyk, به زبان لیتوانیایی šašlykas و به زبان ترکی استانبولی şaşlık نیز می گویند، غذایی بین المللی است.  در معنای لغت، شیشلیک به معنای کباب سیخی است و حال خیلی ها به اشتباه فکر می کنند که شیشلیک به معنای کباب شش تکه است. 

روش پخت کباب شیشلیک 

روش پخت و طبخ این کباب با دیگر کباب ها کمی متفاوت است  می توان گفت که روش پخت مخصوص به خود را دارد. این کباب با این که از اروپای مرکزی آمده است، کلی در ایران طرفداران دو آتیشه ی خود را دارد  امروزه به یکی از غذا های پر طرفدار تبدیل شده است و حتی در شهرهای مختلف ایران به صورت گوشت های تکه شده طبخ می گردد اما در رستوارن شاندیز عظیمیه کرج معروف ترین نوع شیشلیک مخصوص طبخ می گردد. در این رستوران گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود و بر روی زغال کباب می شود. سیخ های شیشلیک ممکن است یا کاملا از قطعات گوشت یا چربی یا یکی در میان با تکه های گوشت و چربی ویا حتی سبزیجاتی همچون، فلفل، پیاز و گوجخ فرنگی به سیخ کشیده شوند.
اصل کباب شیشلیک  با طعم فوق العاده بی نظیر در رستوارن شاندیز کرج  است که با توجه طرز تهیه مخصوص خود جایگاهی ویژه در میان دوستداران  و طرفداران این غذا پیدا کرده است. رستوران شاندیز عظیمیه کرج علاوه بر شهرت درکباب شیشلیک در انواع مختلف دیگر کباب ها نیز معروف است. برای مثال می توان به کباب برگ شاندیز، چنجه شادیز، سلطانی شاندیز، وزیری شاندیز و  دیگر کباب های معروف ایرانی در رستوران  شاندیز کرج واقع در عظیمیه اشاره کرد. 
برچسب ها :