- صفحه اصلی
- بهترین رستوران عظیمیه کرج
- رستوران در عظیمیه کرج
رستوران در عظیمیه کرج
هر رستورانی شخصیت، ویژگیها، چیدمان و رنگ و بوی خودش را دارد. همینها است که با عطر خوراکیها تلفیق میشود و در خاطر ما میماند. این بار میخواهیم به چند رستوران و کافه در کرج سر بزنیم و ببینیم کجا میشود غذای خوب خورد و خاطرههای قشنگ ساخت.رستوران شاندیز مشهد
می باشد.
آدرس رستوران شاندیز کرج
كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
رزرو ستوران شاندیز
32568300-026 | 026-32568400
ویژگی های یک رستوران خوب
تعداد رستوران ها در سطح شهر بسیار زیاد است اما رستورانی که ویژگی ها و معیارهای مورد نظر ما را به صورت همزمان در خود داشته باشد کمتر یافت می شود. در این رستوران ها انواع غذاها با چاشنی های متفاوت سرو می شود و کیفیت و قیمت آنها نیز متفاوت است. هدف افراد از رفتن به رستوران و پرداخت هزینه زیاد صرف یک غذای لذت بخش , با کیفیت و مطلوب در یک فضای آرامش بخش است. اما اگر یک رستوران نتواند آن چه مد نظر مشتری است ارائه نماید و یا خدمات و غذا از کیفیت مطلوب و دلخواه مشتری برخوردار نباشد می تواند به جای تفریح و لذت بردن از غذا باعث عصبانیت و یا خشم او شود.
از این جهت است که انتخاب یک رستوران خوب و مناسب برای خوردن غذا در ساعاتی که نیاز به آرامش , تفریح و … داریم باعث می شود تا هم وقت و زمان خود را بیهوده تلف نکرده باشیم و هم اینکه هزینه ای که صرف می کنیم بابت یک غذای دلنشین در یک محیط فرح بخش باشد
مزه و کیفیت غذا در رستوران لاکچری و لوکس
اولین و پیشپاافتادهترین انتظار مهمانان یک رستوران لوکس کیفیت غذای آن است. رستوران مکانی برای صرف غذاست؛ بنابراین بنیادیترین ویژگی آن باید ارائه یک غذای خوشمزه باشد. فضای زیبای داخلی، کارمندان خوشبرخورد، ظروف لوکس برای سرو غذا و غیره هیچیک نمیتوانند نقصان ناشی از کیفیت پایین غذا را در یک رستوران جبران کنند؛ بنابراین هیچ رستوران لاکچری را نمیتوانید پیدا کنید که غذای کمکیفیت ارائه دهد و در این زمینه سابقه طولانی نیز داشته باشد.
اگرچه ممکن است قیمت غذا در گرانترین رستورانهای تهران کمی بالا باشد اما از میان همه ویژگیهای یک رستوران ایدهآل مبحث مزه غذا و همچنین نوع مواد اولیه مورداستفاده، بسیار اهمیت داشته و بهبیاندیگر تعیینکننده است. موادی که غذاها از آن درست میشوند باید تازه و باکیفیت باشند تا نتیجه نهایی پس از طبخ یک طعم بدون نقص را ارائه کند. تداوم این کیفیت بهنوعی اعتبار و شهرت اولیه را به مجموعه بخشیده و باعث میشود سایر پارامترهای یک رستوران لوکس در چکلیست مربوطه درجشده و بهحساب آورده شوند.
دومین نکته مهم چگونگی سرو غذاست در رستورانهای فوق لوکس تهران طراحیهای جالب و منحصربهفردی برای سرو غذا روی میز مهمان انجام میشود؛ برای مثال ریختن خورشت در ظرفی معمولی و بدون توجه بهظاهر نهایی آن، یک شیوه منسوخشده در این نوع رستورانهاست. میوهآرایی و یا آرایش سبزیجات در کنار ظروف و همچنین دیزاین دورچینهای مختلف باعث تمایز رستوران VIP از سایر رستورانها شده است.
رستوران لاکچری
معماری داخلی در یک رستوران لوکس از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ دکوراسیون استفاده شده در این رستورانها باید یک محیط شیک و لاکچری را تداعی کند. بهطورمعمول استفاده از رنگهای روشن در کنار رنگهای پرتکلف طلایی و نقرهای در این زمینه رایج است. گچبریهای سلطنتی و نقوش لوکس روی دیوارها جزء بهترین دکوراسیون رستوران در ایران میباشد.
کفپوشهای صیقلی تجمل سالن را چندین برابر میکنند و اغلب میزوصندلیهای استفاده شده در سالن از نوع مرغوب بوده که بافاصله از هم چیده میشوند. در رستوران لوکس وجود فضا بین میزها بهنوعی احترام به حریم مهمانان است، چراکه اولاً رفت آمد بین آنها راحتتر است و ثانیاً افراد هنگام صرف غذا به علت دور بودن از میزهای مجاور در صحبت کردن و غذا خوردن احساس آرامش میکنند. پردههای استفادهشده برای دکور از جنسهای مرغوب و بهطور عمده با هماهنگی رنگی با سایر بخشهای سالن هستند؛ رومیزیها و در برخی موارد حتی دستمالهای روی میز هم این هارمونی را حفظ کردهاند تا فضا بهطور چشمنوازی یکدست و خاص شود.