رستوران خوب و با کیفیت در کرج

اگر تهیه غذای خوب و ارائه خدمات عالی برای شما مهم است، این یک شغل مدیریتی است که مناسب شماست. رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف می‌شود .مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد.
مدیر رستوران مسئول اطمینان یافتن از رضایت مشتریان نسبت به کیفیت غذاها و خدمات ارائه شده است. او باید توانایی مدیریت کارکنان خود را داشته و در ارائه خدمات به مشتریان عالی و قوی باشد. مدیر رستوران باید بر کلیه امور رستوران از جمله روند تهیه و کیفیت مواد اولیه، ظاهر کارکنان و برخورد آنها با مشتریان و… به صورت روزانه نظارت کند. 
برخلاف تصور برخی مدیر رستوران فردی نیست که در یک دفتر نشسته باشد و منتظر دریافت گزارش از کارکنان و مشتریان باشد. او فردی فعال است که باید مرتبا و روزانه در جریان کلیه امور بوده و با بازدید از بخش های مختلف، بر آنها کنترل داشته باشد.
آدرس رستوران شاندیز کرج
 كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
رزرو ستوران شاندیز
32568300-026 |  026-32568400
رستوران خوب و با کیفیت در کرج

ترفندهایی برای رستوران داری و مدیریت آن

مدیر یک رستوران باید بداند که بعضی مشتریان که باید در صف برای خالی شدن بیاستند برای دیدن رستوران در فرصتی دیگر خواهند آمد ولی چگونه باید در روزهای شلوغ مشتریان را راضی نگه داشت که امیدوار باشیم این تعداد مشتری روز دیگر یا هفته دیگر مجددا به این رستوران خواهند آمد؟بنابراین برای جلب و جذب مشتری و کاهش نارضایی آنان و برای حفظ مشتریان در انتظار سرویس دهی و خدمات یکی از نکات جلب مشتری است.

کفپوش های رستوران ایده آل

کف‌پوش‌های صیقلی تجمل سالن را چندین برابر می‌کنند و اغلب میز‌و‌صندلی‌های استفاده‌ شده در سالن از نوع مرغوب بوده که بافاصله از هم چیده می‌شوند. در رستوران لوکس وجود فضا بین میزها به‌نوعی احترام به حریم مهمانان است، چراکه اولاً رفت آمد بین آن‌ها راحت‌تر است و ثانیاً افراد هنگام صرف غذا به علت دور بودن از میزهای مجاور در صحبت کردن و غذا خوردن احساس آرامش می‌کنند. پرده‌های استفاده‌شده برای دکور از جنس‌های مرغوب و به‌طور عمده با هماهنگی رنگی با سایر بخش‌های سالن هستند؛ رومیزی‌ها و در برخی موارد حتی دستمال‌های روی میز هم این هارمونی را حفظ کرده‌اند تا فضا به‌طور چشم‌نوازی یکدست و خاص شود.

موقعیت مکانی رستوران لاکچری‌

مکان احداث رستوران لاکچری‌ اغلب در مناطق خوب شهر بوده و این امر یکی‌دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن‌ها می‌باشد. افراد ساکن در محله‌های مرفه‌نشین به‌صرف غذا در رستوران لوکس عادت داشته و مهمانان ثابت این مجموعه‌ها هستند؛ بنابراین اکثر رستوران‌های موجود در این مناطق لوکس بوده و ویژگی های یک رستوران ایده‌آل را دارا می‌باشند.

اعمال نظر مهمان، مهم‌ترین ویژگی رستوران لاکچری‌

در یک رستوران لاکچری نظر مهمانان بسیار پراهمیت بوده و در طبخ برخی غذاها به‌طور ثابت و همیشگی اعمال می‌شود. نوع پخت و آماده‌سازی برخی غذاها و دورچین‌ها به‌گونه‌ای است که چندین مدل و روش را شامل می‌شود، برای مثال سسی که همراه سالاد سرو می‌گردد می‌تواند تند یا بدون فلفل باشد.
رستوران شاندیز در زمینه لوکس و لاکچری بودن که در دسته های فوق به آن اشاره شد؛ در این زمینه سرآمد است.

بهترین رستوران در کرج