- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- چلو کباب در بهترین رستوران در کرج
چلو کباب در بهترین رستوران در کرج
چلو کباب در بهترین رستوران کرج که ررستئران شاندیز می باشد، یکی از
بهترین رستوران کرج با فیمت مناسب به شمار می رود با تازه ترین و با کیفیت ترین گوشت ها طبخ می شود.
از گذشته تا به امروز، انواع کباب همیشه مهمان سفره ایرانیان بوده و خواهد بود. این غذای لذیذ، خوشمزه و مقوی، طرفداران بسیار زیادی در سطح خاورمیانه دارد. به همین دلیل در تمامی شهرهای ایران میتوانیم شاهد کبابیهای معروف زیادی باشیم. با وجود اینکه گلپایگان را باید زادگاه کباب کوبیده ایران بدانیم، اما کبابیهای تهران به نوعی از تمامی کبابیهای ایران نیز جلو زدهاند.
اگر به تک تک رستورانهای ایران سر بزنید و منوی آنها را باز کنید، متوجه خواهید شد که کبابها بخش مهم منوها را پر کردهاند. انواع کباب در میان مردمان خاورمیانه بسیار محبوب و پرطرفدار هستند و جایگاه ویژهای در اغلب میهمانیها و مجالس پیدا کردهاند.
جالب است بدانید کباب برای اولین بار در زمان ناصرالدین شاه قاجار و به دستور شخص شاه وارد ایران شد، اما رفته رفته دستخوش تغییر و تحولات شد و امروز در انواع و اقسام مختلف طبخ میشود. اگر اهل کباب باشید حتماً میدانید که
بهترین کباب کوبیده در کرج
بهترین کباب کوبیده با تازه ترین و لذیذ ترین طبخ گوشت را می توانید در رستوران شاندیز کرج تجربه کنید.کباب لذیذ و دوستداشتنی از چنان قدمتی در کشورمان برخوردار است که کمتر محله و خیابانی را میتوان یافت که در آن بوی کباب به مشام نرسد. شاید باورتان نشود ولی بسیاری از توریستهایی که وارد ایران شدهاند ادعا داشتند با رد بو و دود در خیابانها به کبابیها رسیدهاند و توانسته اند لذت خوردن بهترین کباب کوبیده کرج را تجربه کنند.
انواع کباب ایرانی
تا اینجا در مورد بهترین کبابی های تهران صحبت کردیم اما در ادامه قصد داریم تعدادی از محبوبترین کبابهای ایرانی را نیز معرفی کنیم که شامل:
کباب سلطانی
کباب سلطانی یکی از پرطرفدارترین کبابهای ایرانی است. این نوع کباب با ترکیب دو کباب برگ و کوبیده درست میشود . برای تهیه کباب برگ ورقههای نازک گوشت راسته را با ترکیباتی چون پیاز، زعفرون، فلفل دلمه و مقداری نمک و فلفل مزه دار میکنند و بعد روی زغال کباب میکنند. کوبیده هم که با ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز و چند چاشنی مثل نمک، فلفل و زعفران تهیه میشود.
کباب چنجه
چنجه نیز خاصه کشور خودمان است و طرفداران زیادی دارد. این نوع کباب خوشمزه طعم منحصربه فردی دارد و برای طبخ آن از گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی استفاده میکنند. از نظر ظاهر هم بسایر ساده و بدون داشتن طرح خاص است و اغلب آن را به دو روش سیخ زدن و قرار دادن روی توری منقل طبخ میکنند. این نوع کباب در اقصینقاط ایران همراه با پلو، گوجه کبابی و پیاز خام سرو میشود.
کباب بختیاری
اکثر کبابیهایی که در فهرست بهترین کبابی های تهران قرار دارند، کباب بختیاری را با کیفیت بسیار عالی طبخ میکنند. این کباب همانطور که از نامش پیداست، ریشه در خاک کشورمان دارد و خاصه بختیاریهای عزیزمان است. این در واقع نوعی کباب مجلسی محسوب میشود و با تکههای گوشت فیله گوسفند و مرغ درست میشود.
کباب ترش شمالی
کباب ترش شمالی هم از بهترین کبابهای ایران است و اصالت آن به استان گیلان بر میگردد. این نوع کباب از نظر ظاهر، عطر و طعم با دیگر کبابها فرق دارد و برای درست کردن آن از گوشت گوساله و گوسفند استفاده میکنند. ترشی این کباب به دلیل رب نارنج و رب اناریست که برای مزه دار کردنش استفاده میکنند. اگر تا به امروز کباب ترش نخوردهاید، به توصیه ما یکبار امتحان کنید پشیمان نخواهید شد.
کباب شیشلیک
کباب شیشلیک ایرانی که صد در صد معرف حضور همه ایرانیان است. این کباب در واقع همان دنده کباب است که برای پخت آن از دنده گوساله یا گوسفند استفاده میکنند. شیشلیک در منوی بهترین کبابی های تهران قرار دارد و یک کباب مجلسی و تجملاتی به حساب میآید.
دنده کباب کرمانشاه
دنده کباب کرمانشاه از آن دسته کبابهای ایرانی است که هر چه از خصوصیاتش برایتان بگوییم باز هم کم گفتهایم. این کباب ایرانی اسم خاستگاه خود را به همراه دارد و از دنده گوسفند برای طبخ آن استفاده میکنند. اگر گذرتان به کرمانشاه افتاد دنده کباب اصل کرمانشاه را از دست ندهید.انواع گوشت قرمز و سفید برای طبخ کباب مناسب است و گاه سبزیجات و ادویهجات متنوع با گوشتهای کبابی ترکیب میشوند تا طعم بهتری داشته باشند.
شما می توانید چلو کباب در بهترین رستوران در کرج را در شاندیز تجربه کنید.