صفحه اصلی
سفارش آنلاین غذا
منو رستوران شاندیز
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب
منو کترینگ شاندیز
بهترین کترینگ در کرج
راهنمای آشپزی
درباره ما
ارتباط با ما
گالری تصاویر
فیله ماهی هندی
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
مواد لازم : ▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری ▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم ▪ گشنیز تازه: به میزان لازم ▪ کره: یک قالب ▪ نمک و فلفل سیاه ▪ روغن زیتون ● شروع پخت فیله ماهی روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخ
...
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به شاندیز عظیمیه است
طراحی سایت
و
سئو سایت
توسط
سارگون