صفحه اصلی
سفارش آنلاین غذا
منو رستوران شاندیز
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب
منو کترینگ شاندیز
بهترین کترینگ در کرج
راهنمای آشپزی
درباره ما
ارتباط با ما
گالری تصاویر
روش پخت مرغ با آب نارنج
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
خورش نارنج آبی با مرغ» یکی از خورشهای قدیمی و بومی منطقه مازندران و به خصوص در مناطقی مثل تنکابن، کجور و کلاردشت است که همزمان با فصل برداشت نارنج بازار پخت این خورش هم حسابی رونق پیدا میکند. این خورش که ظاهری شبیه خورش فسنجان دارد به خاطر وجود گردو در ترکیب آن غذ
...
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به شاندیز عظیمیه است
طراحی سایت
و
سئو سایت
توسط
سارگون