رستوران غذای ایرانی در کرج

طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
  خورش نارنج آبی با مرغ» یکی از خورش‌های قدیمی و بومی منطقه مازندران و به خصوص در مناطقی مثل تنکابن، کجور و کلاردشت است که همزمان با فصل برداشت نارنج بازار پخت این خورش هم حسابی رونق پیدا می‌کند. این خورش که ظاهری شبیه خورش فسنجان دارد به خاطر وجود گردو در ترکیب آن غذ ...
خورشت هویج - آموزش اشپزی
به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را ...
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگور تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه می کنند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استان های آذ ...