طراحی منو رستوران

طراحی منو رستوران شاندیز با دقت بالایی انجام می شود. طراحی منوی رستوران یکی از اقدامات اساسی است که باید قبل از راه اندازی رستوران انجام شود. منوی هر رستوران نشان دهنده اصالت و هویت آن رستوران است. طراحی منوی رستوران باید به گونه ای باشد که مشتری بتواند در کمترین زمان ممکن غذای مورد نظر خود را سفارش دهد. هدف از طراحی منو افزایش بازدهی و سفارش بیشتر و در نتیجه درآمد بیشتر می باشد. طراحی منو اگرچه کاری ساده و آسان به نظر می رسد اما بسیار نیازمند زمان و توجه می باشد. وقت گذاشتن بر روی طراحی منو موجب می شود از همان لحظه اول مشتری تجربه ای شیرین و ماندگار را از شما به خاطر بسپارد.
طراحی منو رستوران

نکات مهم درطراحی منو رستوران 

در طراحی منو رستوران از اسامی جذاب و لوکس استفاده کنید
مشخصات غذا را در بخش توضیحات بنویسید زیرا برخی از مشتریان می خواهند از اندازه و میزان کالری غذای مطلع شوند
تعداد غذاهایی که در منو گذاشته می شود باید معقول باشد همچنین بهتر است از عکس در کنار نام غذا استفاده شود
از برندهای معتبر در کنار نام غذایتان استفاده کنید
رعایت الگوهای خواندن در طراحی منوی رستوران امری مهم و ضروری است
در طراحی منو از رنگ های اشتها آور مانند زرد، نارنجی، قرمز استفاده کنید 
از المان های طراحی جهت افزایش سرعت سفارش استفاده کنید
طراحی منو باید به گونه ای باشد که غذاها اقتصادی تر به نظر برسند
غذاهای مشابه را با قیمت یکسان در منو قرار ندهید
طراحی منو باید به نحوی انجام شود که مقایسه قیمت ها برای مشتری سخت باشد
از گذاشتن علامت دلار یا ریال در کنار قیمت بپرهیزید
به اصالت فرهنگی و طبیعی غذاها توجه کنید
پس از اتمام طراحی منو آن را با بالاترین کیفیت چاپ کنید

چیدمان منو رستوران

در طراحی منو رستوران یک صفحه یا منو جداگانه ای برای دسرها در نظر بگیرید. قرار دادن دسرها در کنارغذاها موجب کاهش سفارش کمتر از سوی مشتریان می شود. برای نوشیدنی ها نیز همانند دسرها صفحه جداگانه ای را اختصاص دهید. اگردررستوران شما غذاهای دریایی، گیاه خواری، ویگن و یا بدون گلوتن وجود دارد بهتر است برای هرکدام یک صفحه جدا در نظر بگیرید. تعداد صفحات منو رستوران بستگی به تعداد غذاهای طبخ شده در آن رستوران دارد اما متداول ترین نوع منو دارای دو صفحه می باشد. 

طراحی یک منوی خوب

با توجه به هویت رستوران خود اقدام به تهیه منو کنید. هنگامی که هویت و غذاهای رستوران شما تعیین شد می توانید اقدام به طراحی منو کنید. از مهم ترین عوامل موثر درطراحی منو خوب می توان به نوع چیدمان، خوانایی و سازماندهی منو اشاره کرد. طراحی یک منو خوب می تواند توجه خواننده را جلب کند و در انتخاب غذا توسط مشتری موثر باشد. در طراحی منو رستوران از فونت های غیر معمول و سخت در نوشتن بپرهیزید همچنین از نوشتن بیش از حد اطلاعات آشپزی در منو خودداری کنید. منو رستوران باید به گونه ای طراحی شود که برای همه قابل درک باشد.

بهترین رستوران کرج