قیمت سینی کباب در کرج

قیمت سینی کباب در کرج، در شهر کرج رستوران های بسیار زیادی برای خوردن یک سینی کباب خوشمزه وجود دارد. همچنین بهترین رستوران در کرج که بهترین رستوران در کرج واقع درعظیمیه می باشد که به داشتن سینی کباب از زمان های قدیم معروف بوده است. این سینی ها با توجه به نوع کبابی که دارند دارای قیمتی متنوع می باشند اما در حالت کلی دارای بهترین نوع مواد اولیه و همچنین دارای قیمتی مقرون به صرفه هستند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.
رستوران شانديز کرج در سال 97 با پشتيبانی مستقيم شانديز شايان مشهد از نظر تامين مواد و مصالح غذایی و پرسنل ومديريت و ... تاسیس گردید. رستوران شاندیز کرج همچون شعبه اصلی رستوران شاندیز مشهد خدمات خود را در بالاترين سطح كيفی، بهداشتی و استانداردهاى غذايی انجام مي دهد. رستوران شانديز کرج تنها مجموعه ايست كه حاضر است ادعای خود را از نظر ارايه كيفيت مطلوب در سطح شعبه اصلی كه هم اكنون در شهر شانديز مشهد در حال فعاليت می باشد.


 
قیمت سینی کباب در کرج

بهترین سینی کباب در کرج

کباب‌کوبیده، کباب بختیاری، کباب‌برگ، ششلیک و…از جمله انواع کباب هایی می باشند که می توانید در سینی کباب با نظر و سلیقه شخصی خود میل کنید.
محبوبیت این غذای ایرانی به اندازه‌‌ای است که هر قوم و نژادی سبک خاص خود را در طبخ آن ابداع کرده‌اند شما می توانید این غذای ایرانی لذیذ را در رستوران شاندیز با دور هم جمع کردن کباب‌های اصیل خود در یک سینی، امتحان نمایید. برای رزرو میز در رستوران شاندیز کرج همین حالا با شماره تلفن های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.

تاریخچه سینی کباب در  ایران

اگر تاریخ و ادبیات ایران را بررسی کنید، تقریبا در هر گوشه از آن بساط کباب به راه بوده است. در شاهنامه و هفت‌خوان اسفندیار و پادشاهی خسروپرویز از شکار و کباب خوردن پادشاهان داستان‌ها روایت شده. اما شاید مشهورترین داستان کباب و شکار، مربوط به بهرام گور باشد! او که به شکار گورخر رفته بود در راه شکار، در باتلاقی گرفتار شد و جانش را از دست داد. طبق گفته‌های مورخان،‌ مامون؛ خلیفه‌ی عباسی، در شب عروسی خود به مهمان‌ها کباب ایرانی داد تا به آن‌ها نشان دهد خودش نیز جزو افراد برجسته و اشراف جامعه است. مغول‌ها روزی را بدون کباب خوردن نمی‌گذراندند و به هر جا که هجوم بردند این فرهنگ را نیز از خود به یادگار گذاشتند. کباب مغولی هنوز هم جزو کباب‌ها معروف دنیا است و با پیاز و عسل تهیه می‌شود. تقریبا در هر دوره ای از ایران از ایران کباب خوردن یکی از مهم ترین مرسوم ترین کارهایی بود که در مهمانی ها انجام می شود و تا به امروز نیز ادامه دارد.

به عنوان مثال در دوره‌ی زندیه کباب لاری که کباب سنتی شیراز است به روی کار آمد و شهرتش را در دنیا پخش کرد! در دوره‌ی قاجار نیز کباب‌هایی از گوشت بره و مرغ و گوسفند بر سر سفره‌های ایرانیان خودنمایی می‌کردند. فتحعلی‌شاه قاجار به کباب علاقه‌ی زیادی داشت و گفته می‌شود در اثر خوردن کباب آهو با کاهو دچار بیماری شد و جانش را از دست داد. در برخی از روایات آماده که کباب برگ در دوره‌ی قاجار ابداع شد. شما می توانید بهترین نوع کباب را در رستوان شاندیز در طعم و رنگی بیاد ماندی میل کنید برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.