کباب شیشلیک شاندیز

کباب شیشلیک شاندیز یکی از بهترین و محبوب ترین کباب های ایرانی می باشد . ک با طعمی به یاد ماندنی در بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب ، شاندیز تهیه و ارائه می شود .
این کباب در کشور هایی چون مغولستان ، لهستان و .. پر طرفدار مب باشد و برای درست کردن این غذا از انواع گوشت هایی مانند گوسفندی و یا گوساله استفاده شده و برای درست کردن طعمی لذیذ تر از دنبه برای رساندن چربی بیشتر به ان استفاده می کنند .
طعم دار کردن این غذا یک شب قبل پخت بسیار مهم می باشد و در طعم و بافت غذا تاثیر زیادی می گذارد .نام این غذا یک لغت ترکی به معنی کباب به سیخ زده شده می باشد که برای اولین بار در منطقه شاندیز ارائه شد و به همین دلیل به شیشلیک شاندیز معروف شد .


553

روش درست كردن کباب شیشلیک شاندیز

این غذا یکی از محبوب ترین غذاها می باش که با رعایت نکات ذکر شده به کبابی خوش طعم و خوشمزه می رسیم .
طرز تهیه ی شیشلیک شاندی به شرح زیر می باشد :
دنده  1 کیلو
پیاز سه عدد
کره 100 گرم
فلفل سیاه به میزان لازم 
آبلیمو  یک قاشق 
ماست پر چرب یا چکیده  2 ق غ 
زعفران دم کرده 2 ق غ

  

گام اول 

این غذای برای چهار نفر می باشد و برای افزایش تعداد نفرات ابتدا مواد را به چهار تقسیم کرده و سپس به تعداد نفرات مورد نظر ضرب نمایید تا میزان مواد مورد نظر به صورت دقیق مشخص شود .
در اولین مرحله دنده هارا با توجه به سلیقه خود تقسیم نمایید صورت استاندارد خرد کردن گوشت ها به صورت دودنده ،  دودنده می باشد .
سپس شروع به طعم دار کردن مواد غذایی می کنیم در این مرحله استفاده از ادویه های مورد علاقه و محلی ازاد می باشد و هدف از طعم دار کردن گوشت ها رسیدن به یک بافت نرم و طعمی خوش ایند می باشد .
مواد مورد نیاز برای طعم دار کردن کلی این غذا شامل فلفل سیاه ، زعفران و ماست  می باشد که می توانید پیاز هارا به صورت خلالی خرد کرده و یا فقط آب پیاز را با رنده کردن گرفته و به مواد اضافه نمایید .

گام دوم 

در این مرحله دنده ها را به مواد طعم دار اضافه کرده و بهتر است یک شبانه روز کامل دنده ها در مواد خوابانده شوند .

گام سوم 

در هنگام طعم دار شدن روی دنده ها و مواد سلفون کشیده و پس از سپری شدن زمان مورد نظر گوشت ها را با بیفتک می کوبیم تا گوشت ها نرم تر شوند .

گام چهارم 

منقل را آماده می کنیم و ذغال ها را به صورت گداخته در می آوریم و سپس گوشت هارا به سیخ کشیده و آماده طبخ می کنیم .

گام پنجم 

با توجه به آماده سازی مواد ، دنده ها را روی زغال قرار داده و به صورت ملایم مغز پختشان می کنیم ، برای به دست آوردن طعم بهتر، می توانیم ترکیب کرده و زعفران را به صورت مداوم به شیشلیک ها کشیده تا طعمی بی نظیربه دست آوریم .
این غذا را می توانید با گوجه کبابی و انواع پلو میل نمایید .

قیمت کباب شیشلیک شاندیز

قیمت این کباب با بهترین مواد و کیفیت عالی در رستوران شاندیز کرج ارائه شده و قابل سفرش و ارسال به درب منزل در سریع ترین زمان نیز می باشند .رستوران شاندیز با داشتن سابقه ای درخشان و درست کردن این مدل غذا به صورت سنتی و حرفه ای اقدام به طبخ خوش طعم ترین شیشلیگ در کرج نموده است .برای اطلاعات بیشترو یا رزو میز برای یک شب به یاد ماندنی با رستوران شاندیز کرج تماس گرفته و از قیمت این غذای لذیذ اطلاعات لازم را به دست آورید .