کباب برگ در بهترین رستوران در کرج

اگر قصد صرف کباب برگ و یک شام خانوادگی بسیار عالی را دارید بدون شک رستوران شاندیز، بهترین گزینه برای شما به عنوان بهترین رستوران کرج خواهد بود. محیطی دلنشین به همراه گارسون ها،  آشپزها و مسئولینی خوش برخورد با رعایت بهداشت و توجه به تمام سلایق.
پس صرف یک کباب برگ خوشمزه را در رستوران شاندیز با طبخ از مواد غذایی عالی  و درجه یک از دست ندهید.
کباب برگ یکی از انواع غذاهای سنتی و دارای محبوبیتی بسیار در میان ایرانیان می باشد. و از آن به دلیل استفاده از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله به عنوان یکی از غذاهای مجلسی و گرانقیمت می توان نام برد. در گذشته این غذای لذیذ را فقط از گوشت گوسفند تهیه می کردند ولی امروزه از گوشت سفید مرغ نیز در طبخ آن استفاده می کنند. چطور است حالا که کمی درباره تاریخچه ی این غذای خوشمزه صحبت کردیم دستور طبخ آن را هم برای 4 نفر با هم مرور کنیم.
کباب برگ در بهترین رستوران در کرج

مواد لازم جهت طبخ یک کباب برگ بی نظیر برای 4 نفر

پیاز بزرگ 2 عدد
کره 100 گرم
گوشت راسته 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی تازه 4 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری 
زعفران 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

خب حالا بریم سراغ دستور پخت

برای تهیه کباب برگ، باید اول گوشت را بشویید و با دقت تمام چربی های اضافی آن را پاک کنید و بعد گوشت های تمیز شده را روی تخته گوشت قرار بدهید و طوری برش بدهید که ضخامت آن ها حدود یک سانتی متر شود. حالا با پشت کارد گوشت های یک سانتی متری را آنقدر بکوبید تا به ضخامتی کمتر از یک سانتی متر برسند.
پیاز های رنده شده را به شدت ریز کنید تا آب پیاز به طور کامل از آن خارج شود و سپس به گوشت اضافه کنید. با اضافه کردن روغن مایع و نمک و فلفل، با دست های تمیز شروع به هم زدن گوشت کنید تا مواد کاملا به تمام سطح گوشت برسد. مواد آماده شده را در یک سلفون پوشانده و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید. گوشت الان نرم و طمع دار شده و آماده است برای به سیخ کشیدن.
گوشت ها را به صورت منظم و صاف روی تخته گوشت بگذارید و با فشار آرامی سیخ را روی سطح آن قرار دهید تا گوشت وارد سیخ بشود. سیخ کباب را روی منقلی که زغال هایش خام نیستند و به صورت یکدست روشن هستند، قرارداده و شروع به کباب کردن کنید. مواظب باشد مرتب سیخ را بچرخانید تا گوشت نسوزد. در این بین کره آب شده را در ظرفی ریخته و زعفران دم کرده را با آن مخلوط کنید. حالا زعفران و کره را با قلمو روی کباب ها بمالید. این کار باعث میشه کباب خشک نشود. حالا نوبت گوجه فرنگی های تازه است، بعد از نصف کردن و به سیخ کشیدن، آن ها را روی منقل بگذارید تا کباب شوند. به محض آماده شدن کباب برگ و گوجه فرنگی های تازه کبابی،  آن ها را روی برنج بگذارید و گرم صرف کنید.