دنده کباب

دنده کباب یکی از غذاهای اصلی و سنتی استان کرمانشاه محسوب می شود که در سال 1397  در آثار ملی کشور به ثبت رسید. رستوران شاندیز عظیمیه، بهترین رستوران در کرج، یکی از نامدارترین رستوران ها در طبخ دنده کباب است. به همین دلیل پیشنهاد ما به شما همشهریان گرامی این است که اگر می خواهید طعم واقعی و بی نظیر دنده کباب را تجربه کنید با مراجعه به رستوران شاندیز، بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب نه تنها لحظات خوبی را در کنار دوستان و خانوده خود خواهید داشت بلکه به مشتری دائمی این رستوران شاندیز عظیمیه کرج نیز تبدیل خواهید شد. 

 
دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب با زغال

دنده کباب هم مانند کباب شیشلیک نیاز به مهارت خاصی دارد تا از کیفیت و طعم عالی برخوردار باشد . از مهمترین نکته های دنده کباب این است که این کباب هم  مانند کباب شیشلیک باید روی زغال پخته شود تا از طعم دلپذیر و بی نظیر ی برخوردار شود. 

طرز تهیه دنده کباب رستورانی

در ادامه مطالب شما را با طرز تهیه دنده کباب رستورانی به طور مختصر شرح خواهیم داد. 

طرز تهیه دنده کباب با زغال:

  1. دنده گوسفند: یک کیلوگرم
  2. پیاز: دو عدد متوسط
  3. سیر: دو حبه
  4. ماست چکیده: یک پیمانه
  5. برگ بو: دو عدد
  6. روغن مایع: به میزان لازم
  7. نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل آماده کردن دنده کباب

  • در ابتدا باید دنده گوسفند خوب شسته شود و سپس در یک کاسه گود قرار بگیرد. داخل کاسه چند تکه یخ  ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، بعد از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال بیرون آورده و گوشت ها را آبکشی نمایید و درون یک سبد ریخته تا آبشان کشیده شود. 
  • در مرحله بعد پیازها و سیرها راپوست گرفته و بشویید و آن ها را رنده کرده و داخل یک کاسه گود نسبتا بزرگ بریزید.
  • در مرحله سوم روغن مایع، را به همراه برگ بو، یک پیمانه ماست چکیده که در مواد اولیه ای لحاظ کردیم با فلفل سیاه و نمک به خوبی با هم مخلوط نمایید.
  • سپس رای طعم دار کردن دنده ها را درون کاسه بزرگی که نمک و فلفل و ... با هم مخلوط کرده بودیم اضافه کرده  و با دست به خوبی با هم مخلوط کرده تا مواد به خورد گوشت دنده برود. سپس روی آن یک سلفون کشیده و به مدت پنج ساعت داخل یخچال قرار می دهید تا گوشت نرم تر شود. 
  • و در آخر کاسه را از یخچال بیرون آورده و تمام مواد پیاز و سیر را از روی آن پاک کنید، چون اگر مواد روی گوشت بماند با خوردن حرارت زغال می سوزند و باعث می شود که دنده کباب دیگر از  طعم دلپذیر و ظاهری دلچسب بر خوردار نباشد.

نحوه سیخ زدن دنده کباب

در سیخ زدن دنده کباب هم مانند کباب شیشلیک شاندیز باید از سیخ های پهن برای سیخ کردن دنده کباب استفاده کرد. یکی از مهمترین نکته ای که سیخ کشدن دنده کباب دارد این است که برای به سیخ کشیدن این کباب باید از تعداد از سه عدد سیخ پهن در کنار هم، همزمان برای به سیخ کشیدن دنده کباب استفاده کنید. 
چنانچه می خواهید در زمان میل کردن دنده کباب از منظره دلپذیر کوهستانی بهره ببرید می توانید با انتخاب رستوران شاندیز عظیمیه کرج از چشم انداز بی نظیر کوهستانی که اطراف این رستوران واقع شده است لذت ببرید. رستوران شاندیز عظیمیه کرج، با داشتن فضای بسیار شیک و معماری منحصر به فرد زیبایی که دارد، آماده پذیرایی از شما مهمانان گرامی می باشد.