غذای کاملا ارگانیک در کرج 

غذای کاملا ارگانیک در بهترین رستوران در کرج ، رستوران شاندیز قابل تهیه می باشد . 
این رستوران با تولید غذاهای ارگانیک و استفاده از مواد اولیه ی ارگانیک، در جایگاه اول در کیفیت غذایی قرار گرفته و ارسال و تهیه غذاهای رژیمی با استفاده از مواد ارگانیک را برای همه مردم این ناحیه فراهم نموده، تا با توجه به ملاک های روز و اهمیت مردم به خوردن مواد غذایی سالم احتیاجات همه ی مشتریان را فراهم آورد .
با صنعتی شدن اکثر کشور ها و افزایش خانم های شاغل و کمبود وقت برای تولید غذای مغذی ، احتیاج به رستورانی برای ارائه ی غذاهای خانگی و رژیمی به صورت ارگانیک کاملا حس می شود و رستوران شاندیز با هدف رفع این مشکل اقدام به تهیه بهترین و سالم ترین غذاهای ارگانیک نموده است .

4


معنی غذای ارگانیک 

این غذاها با موادی به وجود آمده که به صورت سنتی رشد و تولید شده و از مواد افزودنی و اصلاحات ژنتیکی به دور می باشد .
علاوه بر تهیه ی این مواد به صورت ارگانیک ، حتی در استفاده از خاک و مواد مغذی خاکی نیز هیچ گونه هورمون و کود های شیمیایی تولید نمی شود .
این محصولات دارای مزیت های بسیاری برای حفظ سلامت بدن می باشد .
در زیر به بررسی انواع ویزگی های این محصولات می پردازیم :
حذف انواع آفتکش ها و سم های مختلف 
برخی از محصولات به میزان بالایی قادر به جذب این سم ها می شود و تولید این محصولات خاص بدون انواع مواد مصنوعی و به صورت طبیعی منجر به عدم ورود این مواد به سیستم بدنی ما می شود .
این مواد مضر در طولانی مدت منجر به ایجاد بیماری ها و ناهنجاری هایی از جمله اتیسم می شود .

عدم کاربرد اقدامات اصطلاح ژنتیکی 

اکثرا کشاورزان برای داشتن محصولات درشت تر با رشد سریع تر اقدام به استفاده از اصلاحات ژنتیکی می کنند تا محصولاتی بی نقص در کوتاه ترین زمان به دست بیاورند ، اما واقعیت این است که محصولات طبیعی کوچک و با رشد آهسته می باشند و این محصولات با زحمت بسیاری تولید شده و با قیمت بیشتری نسبت به محصولات غیر ارگانیک به بازار ارائه می شود .
سطلامت بدن 
در اکثر کحصولات و غذاهای تولید شده استفاده از انواع مواد مصنوعی و رنگ های خوراکی مجاز می باشد و درطولانی مدت سبب بروز برخی مشکطلات مانند چاقی و .. می شود .
محصوطلات ارگانیک فاقد همه ی این مواد مصنوعی می باشد و با تولید بیعی خود به سلامت بدن و خوش طعم تر شدن غذاها کمک می کند .
در آخر می توان گفت استفاده از این محصولات سبب :
  • جلوگیری از سرطان 
  • سلامت همه بدن 
  • وجود آنتی اکسیدان بالا 
  • افزایش و بهبود سیستم ایمنی 
  • پایین آمدن ابتلا به بیماری های غذایی
  • استفاده از غذای سالم و ممئن
  • خوشمزه تر بودن غذاها 
  • افزایش سلامت قلب و پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی
  • اطمینان به استفاده از آب سالم در پرورش محصولات و دام 
  • با خاصیت بودن غذا برای بدن 
با توجه به موارد بالا شما به اهمیت مصرف این غذاها در زندگی و سلامت بدن خود در طولانی مدت پی برده اید .
پس بهتر است به جای مصرف غذاهای بی خاصیت و چرب و سرخ کردنی که با مواد اولیه  ی هورمونی و شیمیایی تولید شده است بپرهیزید و به مصرف غذاهای ارگانیک برای دوری از بیماری های مختلف غذایی بپپردازید .