- صفحه اصلی
- منو رستوران شاندیز
- بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب
- چلوماهی در بهترین رستوران کرج
صرف یک شام عالی در کنار خانواده و عزیزان پس از گذراندن یک هفته ی پرکار، می تواند بسیار لذت بخش باشد.
رستوران شاندیز عظیمیه یک گزینه عالی برای انتخاب بهترین رستوران در کرج، به همراه آشپزها، مسئولین و گارسون هایی خوش برخورد برای میزبانی شما عزیزان می باشد.
چلوماهی به عنوان غذای ویژه ی شب عید نوروز، برای مردم ایران ، جایگاه ویژه ای دارد و در نتیجه از گذشته ها به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود. در ادامه به طرز تهیه چلوماهی برای 4 نفر نگاهی می کنیم.
مواد لازم برای تهیه چلوماهی برای 4 نفر
سبزی پلویی 300 گرم
ماهی 1 عدد بزرگ
پیاز بزرگ 1 عدد
برنج 4 پیمانه
آرد 5 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی
آب لیمو ترش تازه 1 عدد
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار کافی
آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
سیر 6 حبه
طرز تهیه چلوماهی
در ابتدا پوست پیاز شسته شده را جدا کرده و به وسیله ی رنده ای با دندانه های ریز، رنده می کنیم. سپس پیاز را از صافی عبور داده و آب پیاز را جدا می کنیم. سیر ها را با رنده ای با دندانه های ریز، رنده کرده و فلفل سیاه و نمک را به سیر و آب پیاز اضافه می کنیم. ماهی را به 4 تکه تقسیم کرده و در آب پیاز و مواد درون آن، قرار می دهیم. به مدت 1 الی 3 ساعت در حالی سر ظرف را با سلفون محکم کرده ایم، در یخچال قرار می دهیم.
در این حین، برنج را شسته و در یک ظرف به همراه آب تا چند انگشت بالای سطح برنج، به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت قرار می دهیم.
انواع سبزی پلویی مانند تره، گشتیز، شوید و جعفری شسته شده را روی آبکش گذاشته و اجازه می دهیم تا آب آن کاملا خارج شود. سپس با چاقوی مناسبی بر روی تخت گوشت، سبزی ها را ریز ریز می کنیم.
برنج را درون قابلمه ای که در آن آب جوش می آید، قرار می دهیم، سپس برنج را کاملا آبکش می کنیم. در ادامه برنج را درون قابلمه ریخته و روی شعله به مدت 8 الی 12 دقیقه قرار می دهیم و در دقیقه آخر سبزی پلویی را به آن اضافه می کنیم و در نهایت برنج را آبکش می کنیم.
یک قابلمه حاوی مقداری روغن را روی شعله قرار می دهیم. براساس سلیقه تکه ای نان را در تمامی کف قابلمه می گذاریم. سبزی پلو را روی آن ریخته و یک لایه زعفران روی آن می ریزیم و روی قابلمه را با یک دم کنی می پوشانیم تا به مدت 45 دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم. در یک ظرف مناسب آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پودر سیر را کاملا مخلوط می کنیم و ماهی های آماده شده درون یخچال را به این مواد کاملا آغشته می کنیم. در نهایت این ماهی ها را در تابه روغن داغ، سرخ کرده و در کنار پلوسبزی آماده شده سرو می کنیم.