بهترین رستوران استیک در کرج

منطقه عظیمیه کرج  دارای آب و هوای بسیار عالی می باشد. بسیاری از افراد ترجیح می دهند که که غذای خود را در فضایی دلپذیر میل کنند. رستوران شاندیز اولین شعبه خود رادر سال 1397 در عظیمیه افتتاح کرد. این رستوران با داشتن غذاهایی همچون استیک که از طعم و مزه عالی برخوردار است مورد توجه عموم مردم است.
چنانچه دنبال بهترین استیک در کرج می گردید می توانید سری به رستوران شاندیز، که بهترین رستوران در کرج هست، بزنید و طعم فوق العاده استیک را در این رستوران تجربه کنید.

استیک غذای محبوب 

یکی از غذاهای محبوب گوشتی که در سال های اخیر در سراسر جهان و در ایران مورد استقبال قرار گرفته استیک می باشد. این غذا یکی از مفید ترین غذایی هایی است که میزان فراوانی پروتئین ، ویتامین و املاح مورد نیاز  را در خود جای داده است. 

 
بهترین رستوران استیک در کرج
 

استیک چیست

استیک بخشی از گوشت گاو که عمده ترین آن راسته است مورد استفاده قرا می گیرد. بدون استخوان بودن آن و داشتن رگه های چربی از مهم ترین ویژگی های آن است. معمولا این غذا را روی کباب یا در روغن سرخ می کنند. این غذا معمولا همراه با سیب زمینی و انواع سبزیجات و سالاد سزار سرو می شود. از لحاظ طعم این غذا شبیه به کباب برگ و چنجه است. در کشوره های مختلف به گونه های مختلف پخت می شود. 

انواع استیک 

استیک خام 

برخی از آشپزها ترجیح می دهند که این غذا را به صورت خام سرو کنند.  به استیک خام در اصطلاح (Rare Steak)  هم گفته می شود در این روش پخت یاید طوری باشد که بافت داخل آن و رنگ خونی حفظ شود. در واقع پخت این استیک مدت زمان کوتاهی زمان نیاز دارد. این نوع استیک دارای رنگ صورتی و قرمز روشن است.  نکته ای که برای پختن این استیک مهم است این است که برای پخت این نوع استیک باید از گوشت باکیفیت و تازه  استفاده شود. این استیک معمولا مورد پسند ذائقه ایرانی ها نیست. اما در سرتا سر جهان اکثریت مردم به این نوع استیک علاقه مند هستند.

استیک پخت متوسط

آشپزها و بسیاری از افراد هستند که تمایل به پختن استیک در حد متوسط دارند به استیک پخت متوسط ( Medium Rare ). برای بهتر چشیده شدن طعم این غذا پیشنهاد بیشتر بر این است که این غذا تا حد متوسط پخته شود. برای پختن این نوع استیک باید بتوانیم تشخیص دهیم که قسمت بیرونی آن قهوه ای شده و قسمت داخلی آن به رنگ صورتی تبدیل شده است.  

استیک کاملا پخته 

دانستن روش پخت این نوع استیک کاملا مهم است. حواس آشپز باید کاملا جمع باشد که درجه حرارت را بسیار بالا نبرد زیرا  این گوشت باید آرام آرام پخته شود تا به مرحله پختن مغز داخلی آن برسد به طوری که سطح آن نسوزد. به عبارت دیگر این که،  قسمت داخلی و خارجی آن باید به رنگ قهوه ای دربیاید و هیچ اثری از رنگ قرمز یا صورتی وجود نداشته باشد. در بین انواع مختلف استیک، این استیک بیشتر از انواع دیگر  آن  مورد توجه ذائقه ایرانیان  می باشد.
شما می توانید طعم واقعی استیک را در بهترین رستوران استیک کرج، رستوران خوب شاندیز عظیمیه تجربه کنید. این مجموعه با داشتن منویی کامل از انواع غذاهای کلاسیک، پیش غذا ها ، دسرها، انواع نوشیدنی ها و هچنین سرو یکی از بهترین استیک ها در عظیمیه کرج در خدمت شما همشهریان محترم می باشد.
لازم به ذکر است که مجموعه شاندیز کرج، دارای بهترین کترینگ کرج نیز می باشد که خدمات خود را برای ارسال غذای خانگی نیز به سراسر کرج ارائه می دهد.