- صفحه اصلی
- بهترین کباب برگ کرج
بهترین کباب برگ کرج
بهترین کباب برگ را در کدام رستوران کرج بخوریم؟
کباب تنها یک غذا نیست. بلکه تاریخیچهای طولانی دارد و تنها متعلق به کشور ایران نیست. در همه جای دنیا روش پختن یک غذا به وسیله کباب کردن یک روش سالم و در عین حال خوشمزه است. ما در کشورمان کباب را با گوشتهای مزهدار شده و عملآورده شده میشناسیم اما در نقاط مختلف جهان سبزیجات و حتی میوهها را هم کباب میکنند و در عین حال این روش در بین آنها بیسار محبوب است.
با این حال شناسنامه برخی کبابها متعلق به ایران است و هیچ کشور دیگری نمیتواند ادعایی در این زمینه داشته باشد. مثل کباب کوبیده، کباب چنجه و کباب برگ. البته این موضوع با علاقه شدید ما ایرانیها به کباب بیتناسب نیست. موضوعی که باعث شده برای مثال کباب کوبیده جزو میراث گردشگریمان باشد و توریستها بخواهند اولین غذایی که در ایران میخورند کباب باشد.
از میان همه کبابها اما برخی به کباب برگ علاقه ویژهای دارند. نوع گوشت آن که معمولا فیله گوساله است، نازکی و ترد بودن آن، آب شدن در دهان و … از ویژگیهای این کباب است که باعث محبوبیتش شده است.
طرز تهیه کباب برگ
در تهیه کباب برگ میبایست از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده کرد، توجه داشته باشید نکته تهیه کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد.
بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.کباب برگ
مواد لازم کباب برگ
- گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
- روغن زیتون یک استکان
- فلفل به مقدار کم
- پیاز دو سه عدد
دستور پخت کباب برگ رستورانی
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و اجازه میدهیم چند ساعتی بماند. بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم ؛ توجه کنید کباب نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد.
کبابها را پس از حرارت دیدن و آماده شدن در دیس چیده و به آنها کمی نمک میپاشیم و کمی کره روی آن گذاشته و اطراف آنرا با جعفری و پیاز خلال شده تزئین می کنیم.
نکته : کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. اگر بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.
توجه
شما میتوانید به آسانی با رفتن به رستوران شاندیز یک کباب برگ فوق العاده و آماده و حاضر که وسط سرآشپزان به صورت مخصوص آماده شده است میل نمایید رستوران شاندیز عظیمیه با داشتن سالها تجربه در این زمینه و داشتن آشپزهای ماهر لذیذترین کباب ها و غذا هارا برای شما تهیه می نماییند منتظر حضورتان هستیم
شاندیز عظیمیه
اولين و تنها نماینده رسمی شانديز مشهد در كرج
همه روزه : ساعت 12 الی 16 | ساعت 20 الی 24
آدرس : كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
تلفن : 32568300-026 | 026-32568400